Kuzey Ege'de karavan kamp alanlarına büyük ilgi - Son Dakika
Güncel

Kuzey Ege'de karavan kamp alanlarına büyük ilgi

Kuzey Ege'de karavan kamp alanlarına büyük ilgi 9 günlük tatil başlamadan karavan kamp alanlarında doluluk yüzde 50'yi geçti Balıkesir'in Kuzey Ege bölgesindeki turistik ilçelerinde, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkması ile sahillerde yoğunluk yaşanmaya başlarken, karavan ve çadır alanları...

08.07.2022 10:30  Güncelleme: 10:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Ege'de karavan kamp alanlarına büyük ilgi

9 günlük tatil başlamadan karavan kamp alanlarında doluluk yüzde 50'yi geçti

BALIKESİR - Balıkesir'in Kuzey Ege bölgesindeki turistik ilçelerinde, Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkması ile sahillerde yoğunluk yaşanmaya başlarken, karavan ve çadır alanları da doldu. Burhaniye'nin Ören sahilinde bulunan karavan ve çadır alanlarında büyük yoğunluk yaşanıyor.

Balıkesir'in Edremit Körfezi sahilinde yer alan oteller Kurban Bayramı tatilinde yoğun ilgi görürken, Ören sahilinde ve diğer sahil bölgelerindeki karavan ve çadır alanlarında da yoğunluk yaşanıyor. Ören sahilindeki Altın Kamp'a karavan veya çadır ile gelen vatandaşlar da güzel hava ve bol oksijenden oldukça mutlu olduklarını söylediler. Örende İşletme Sahibi Atilla Altın, "Bu sene bayramda bir hayli dolduk. Rezervasyonlar doldu. Şu an bile kapasitemizin yüzde 50'sini geçtik. Bu sene daha çok karavan geliyor. Geçen seneler daha çok çadır geliyordu. Bu sene müşterilerimiz daha uzun kalıyorlar. Çünkü, bütün dünya da akaryakıt pahalı. İnsanlar daha az kilometre yapmak istiyorlar. Bunun için daha çok kalmayı tercih ediyorlar" dedi.

Eskişehir'den gelen Gözde Ergun Ağdacı da, "Burada karavan alanı oldukça güzel. Çalışanlar da hep güler yüzlü. Eskişehir'den buraya geliş de oldukça kolay. Geliş yolu çok rahat. Buranın doğasını seviyoruz. Bol oksijen ortamı var. Kaliteli tatil geçireceğiniz bir alan. Tercih etmeyenlerin yolu mutlaka buraya düşmeli" diye konuştu.

Burak Kaya da, "Yaklaşık 10 gündür buralardayım. Ören'e ve Altın Kamp'a ilk defa geldim. Gayet güzel bir yer. Çok beğendim. Doğal bir ortam. İnsanları ve personelin yaklaşımı çok güzel. Çok memnun kaldım. Çok sevdim burayı" dedi.

Burhaniye Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Şükrü Baykal ise, "Yöremiz oldukça ilgi görüyor. Ankara ve İstanbul gibi şehirlerden ulaşım çok kolay. Akaryakıt da pahalı olduğu için insanlar yakın yerleri tercih ediyor. Bayramda otellerimiz dolduğu gibi karavan ve çadır alanları da dolacak" ifadelerini kullandı.

Kuzey Ege\'de karavan kamp alanlarına büyük ilgi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kuzey Ege'de karavan kamp alanlarına büyük ilgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı
    17:35 İki inatçı sürücü Bahçelievler yan yol girişindeki bariyerlere böyle sıkıştı

    Bahçelievler'de E5'ten yan yola geçmek isteyen iki inatçı sürücü, birbirlerini beklemeyince araçlar bariyerlere sıkıştı. Olay saat 14.00 sıralarında Bahçelievler yan yol girişinde meydana geldi. Seyir halindeki iki inatçı sürücü, E5'ten aynı anda yan yola girmek istedi. Sabırsız sürücüler, birbirlerini beklemeyince iki araç, bariyerlere sıkıştı. İlginç kaza, o sırada yoldan geçen diğer sürücülerin cep telefonu kamerasına böyle yansıdı. Sürücülerin kendi imkanlarıyla sıkıştıkları yerden çıktığı araçlarda hasar meydana geldiği öğrenildi.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    17:34 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da bir apartmanda meydana gelen olayda, Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak ağır yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yaşamını yitirdi. Şüpheli olarak aranan Meltem Z'nin eşi Serkan Z. polis tarafından yakalandı ve tutuklandı. Turgut D. ve Meltem Z'nin cenazeleri ikindi namazının ardından defnedildi.

  • Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı
    17:33 Safranbolu'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.

  • İran'ın İsfahan kentindeki nükleer tesislere saldırıda hasar yok
    17:29 İran'ın İsfahan kentindeki nükleer tesislere saldırıda hasar yok

    Uluslararası Atom Enerjisi Ajansı (UAEA), İran'ın İsfahan kentinde meydana gelen saldırıda ülkenin nükleer tesislerinde herhangi bir hasar olmadığını doğruladı. İsrail'in İran'daki hedeflere düzenlediği saldırılar ABD'li haber kaynakları tarafından da doğrulandı.

  • Esenler Belediyesi, 14. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'nde Gazzeli çocukları ağırlıyor
    17:27 Esenler Belediyesi, 14. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali'nde Gazzeli çocukları ağırlıyor

    Esenler Belediyesi, 14. Uluslararası Barış Ekmeği Festivali kapsamında Gazzeli çocukları İstanbul'da misafir ediyor. Festival kapsamında çocuklar, İstanbul'u keşfedecek ve dünya liderlerine barış çağrısında bulunacak. Gazzeli çocuklar, savaşın acılarını anlatarak umutlarını dile getirdi.

  • İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti
    17:26 İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'u Ziyaret Etti

    İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Samsunspor'un şehrin en özel markası ve değeri olduğunu belirtti. Samsunspor Heyeti, Başkan Kurnaz'a adının yazılı olduğu forma hediye etti.


Advertisement