Kuzey Kore İddiayı Büyüttü: "Kim Jong Un Hava Durumunu Kontrol Edebiliyor" - Son Dakika
Dünya

Kuzey Kore İddiayı Büyüttü: "Kim Jong Un Hava Durumunu Kontrol Edebiliyor"

Kuzey Kore Merkez Haber Ajansı, daha önceki iddialarını artırarak, Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong Un'un hava şartlarını kontrol edebildiği iddiasında bulundu.

13.12.2017 13:02  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD Başkanı ile çekişmeleri, birbirlerine taktıkları isimler, nükleer füze denemelerinden sonra, "İsrail bir devlet mi ki başkenti olsun" ifadeleriyle dünyanın dikkatini çeken Kuzey Kore lideri Kim Jong Un hakkında, Kuzey Kore Merkez Haber Ajansı tarafından yapılan haber herkesi şaşırttı.

Washington Post Gazetesi'nin haberine göre, Kim'in Çin ile Kuzey Kore sınırındaki 9,000 fit'lik (2,7 km) aktif bir yanardağın tepesindeki açık havada fotoğraflarının yansımasından sonra diktatörün yeni süper gücü ortaya koyuldu.

GÜZEL HAVA ONUN ESERİ

Fotoğraflarda Kuzey Kore lideri şık bir siyah ceket ve klasik ayakkabılar giymiş, Paektu Dağı'nın karla kaplı zirvesinde gezinirken görülüyor. KCNA, bu kıyafetler içinde görünen Kim Jong Un'un tepeye doğru 2 kilometre yürüyüş yaptığını iddia etti ve iyi havanın Kim'in varlığından kaynaklandığını söyledi.

Haber ajansı, Aralık ayındaki mevsim koşulların genel olarak rahatsız edici olmadığını, ancak Kim Jong Un geldiğinde, "Büyük ustayı yeniden ortaya çıkaran muhteşem bir sahne vardı" dedi ve dağın "benzeri görülmemiş güzel havayı" gösterdiğini de ekledi.

"DOĞAYI KONTROL EDEN ADAM"

KCNA daha sonra Kim'e olan saygısını, onu, "doğayı kontrol eden adam" olarak tanımlayarak gösterdi.

AIDS, EBOLA VE KANSERİN İLACINI BULMUŞ

Kuzey Kore haber ajansı tarafından, Kuzey Kore liderinin yaratıcılığı ve başarılarıyla ilgili tuhaf iddialarda bulunma konusunda daha önce de haberler yapıldığı, Kuzey Koreli arkeologlar ile birlikte tek boynuzlu at sığınağı bulduğunu, üç yaşındayken araba kullanmayı öğrendiğini yazdıkları söylendi.

Geçen yıl da Kim'in, Aids, Ebola ve kanseri iyileştiren bir mucize ilacın buluşunda yardımcı olduğunu söyleyerek övmüşlerdi. Daha önce de Kim'in babası Kim Jong Il'in hamburgeri bulduğu, sihirli güçlere sahip olduğu için tuvalet kullanmaya hiç ihtiyacı olmadığını iddia etmişlerdi.

DOĞUMU ÇİFT GÖKKUŞAĞINA SEBEP OLMUŞ

"Kim'in hava durumuyla ilgili sahnesi, Kuzey Kore tarihi açısından önemli bir yere sahiptir" ifadelerine yer verilirken, Kim Jong Il'in de Paektu Dağı'nda gizli bir askeri üssünde dünyaya geldiği ve çift gökkuşağının yaratılmasına neden olduğu söyleniyordu. Ancak kayıtlar, Kuzey Kore liderinin Sibirya'da doğduğunu gösteriyor.

Kuzey Kore İddiayı Büyüttü: "Kim Jong Un Hava Durumunu Kontrol Edebiliyor"

Son Dakika Dünya Kuzey Kore İddiayı Büyüttü: 'Kim Jong Un Hava Durumunu Kontrol Edebiliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • Ümraniyeli..: Kim Jong fırtına gibi esiyor fakat yaprak bile kıpırdamıyor... 16 4 Yanıtla
  • forza black eagle: trump manyağına rakip olmak istiyosan ondan daha manyak olmalısın örneğinin ta kendisi... 16 0 Yanıtla
  • HANLI: Seviyorum bu adamı korkuyla halka herşeyi yaptırıyor herşeyi söyletiyor. Sonunda bu adam amerikayı vuracak yanında bonus israilide vuracak. Türkiyenin koreyle yakınlaşması lazım rusya çin kore iran beraber daha iyi ilişkilerde bulunması lazım. 15 1 Yanıtla
  • misafir : ufaklık abd ile İsrail in sonunu getirebilir ikisinede birazcık füze atarsa dünya kurtulur 15 0 Yanıtla
  • dinsizin hakinda imansiz gelir: ABD kuzey koreden cok korkuyor 12 2 Yanıtla
  • GENÇ FB: ADAM LİMON SIKAR GİBİ FÜZE SIKIYOR MAŞALLAL TRAŞINA KURBAAN OLDUMĞUMUN ADAMI 12 1 Yanıtla
  • Mahmut: vur de vuralım, öl de ölelim!! CcC Kim Reyiz CcC 6 3 Yanıtla
  • misafir: ya ufaklık eğer iyi bir iş yapmak istiyorsan siyonizmle re ve abd ye ikisine da salla gitsin de dünya kurtulsun 9 0 Yanıtla
  • adı yok: Bu adam neymiş abi. 7 0 Yanıtla
  • felix: şık ceket giymişmiş,ula adamın bel ölçüsüyle paça ölçüsü aynı pantolonu var,şu tarzını değiş tombik oğlan 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement