Kyk'lı Öğrenciler Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu - Son Dakika
Güncel

Kyk'lı Öğrenciler Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu

Kyk\'lı Öğrenciler Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu

Kars’ta KYK İl Müdürlüğü’ne bağlı öğrenci yurtlarında barınan öğrenciler ve personeller bin çam fidanını toprakla buluşturdu.

12.11.2018 09:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta KYK İl Müdürlüğü'ne bağlı öğrenci yurtlarında barınan öğrenciler ve personeller bin çam fidanını toprakla buluşturdu.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kars İl Müdürü Müseyip Arslanbenze ve öğrenciler geçen diktikleri bin 500 fidana, bu yıl da bin fidan ekledi.

KYK İl Müdürü Müseyip Arslanbenzer, fidanları torakla buluşturmanın çok önemli olduğunu belirtti.

Arslanbenzer, "KYK ve Orman Genel Müdürlükleri arasında imzalanan protokol gereği yurtlarda kalan her öğrenci için bir fidan hedefi var. KYK Kars İl Müdürlüğü olarak hedefimiz 6 bin 500 fidanı toprakla buluşturmak. Önümüzdeki Nisan ve Kasım aylarında bu hedefe ulaşmak istiyoruz"dedi.

Fidanları temin eden Kars Orman İşletme Müdürü Haydar Cengiz ve ekibi etkinliğe gelerek öğrencilere fidan dikiminin inceliklerini öğrenci ve KYK personellerine gösterdi.

Yurtlarda görevli diyanet personeli de etkinliğe katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı görevlisi Yasin Eriz tarafından okunan kuran tilaveti sonrasında şehitler ve ebediyete intikal eden gaziler için dualar edildi. Dikilen fidanlara can suyu verildi. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kyk'lı Öğrenciler Bin Fidanı Toprakla Buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement