Kyk Öğrencileri, Yurt Binalarını "Kudüs" Yazısıyla Işıklandırdı - Son Dakika
Yaşam

Kyk Öğrencileri, Yurt Binalarını "Kudüs" Yazısıyla Işıklandırdı

Kyk Öğrencileri, Yurt Binalarını "Kudüs" Yazısıyla Işıklandırdı

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu’na (KYK) bağlı Erzincan Terzibaba Kız Yurdu’nda kalan öğrenciler, yurt binalarını "Kudüs" yazısıyla ışıklandırdı.

17.05.2018 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüksek Öğrenim ve Kredi Yurtlar Kurumu'na (KYK) bağlı Erzincan Terzibaba Kız Yurdu'nda kalan öğrenciler, yurt binalarını "Kudüs" yazısıyla ışıklandırdı.

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı Erzincan Terzibaba Kız Yurdu'nda barınan öğrenciler, 14 Mayıs'ta Kudüs'te yaşanan katliama sessiz kalmadı.

Yüzlerce gence ev sahipliği yapan KYK, İsrail zulmüne karşı sesini yükselmek amacıyla tüm Türkiye ve KKTC'de olduğu gibi Erzincan'daki yurt binalarının ışıklarıyla Kudüs yazdı.

14 Mart'ta ülke geneli ve KKTC'deki tüm yurt binalarının ışıklarıyla aynı anda AFRİN yazarak Zeytindalı Harekatına ve Mehmetçiğe destek veren KYK öğrencileri, bugünde aynı anda gerçekleştirdiği eylemle Kudüs'ün ebediyen İslam'a ait olduğunu haykırdı.

Gerçekleştirilen etkinliğe yönelik açıklamada bulunan Kredi ve Yurtlar Kurumu İl Müdürü Fevzi Sarıçiçek, "Kudüs'ün direnişe destek olmak için ışıklı gösterimizin yanı sıra tüm yurtlarımızda öğrencilerimizle birlikte hatim ve mevlid-i şerifler okutuluyor. Dualarla Filistin halkının yanında olduğumuz haykırılıyor" diye konuştu.

Yurt binalarını "Kudüs" yazısıyla ışıklandıran öğrenciler dışarı çıkarak, binalarına yazmış oldukları "Kudüs" yazısını fotoğrafladılar. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Kyk Öğrencileri, Yurt Binalarını 'Kudüs' Yazısıyla Işıklandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement