La Liga Başkanı Tebas: PSG Şampiyonlar Liginden Çıkarılsın - Son Dakika
Spor

La Liga Başkanı Tebas: PSG Şampiyonlar Liginden Çıkarılsın

İspanya La Liga Başkanı Javier Tebas, Paris Saint-Germain'in Şampiyonlar Liginden çıkarılması gerektiğini söyledi.

18.04.2018 20:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

La Liga Başkanı Javier Tebas, geçtiğimiz günlerde UEFA'nın finansal soruşturması altına giren Paris Saint-Germain hakkında ağır sözler kullandı.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN ÇIKARILMALI"

Fransız ekibinin futbola zarar verdiğini söyleyen Tebas, "Bence PSG, Şampiyonlar Ligi'nden çıkarılmalı, Meşru olmayan, aşırı değerli sözleşmelerle zaten futbola büyük hasar verdiler. Bu durum hiç hoşuma gitmiyor" şeklinde konuştu.

"FUTBOLDAN GELMEYEN PARALAR İLE YÖNETİLİYOR"

PSG'nin Katar ile ilişkisinin futbol ile alakası olmadığını kaydeden Javier Tebas, "PSG ve Manchester City, futboldan gelmeyen paralar ile yönetiliyor. Bu paralarla Barcelona, Real Madrid, Manchester United ve Bayern Münih'ten daha fazla maaş ödüyorlar." dedi.

La Liga Başkanı Tebas: PSG Şampiyonlar Liginden Çıkarılsın
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor La Liga Başkanı Tebas: PSG Şampiyonlar Liginden Çıkarılsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Gakkoş : Eskiden futbolu Fakirler oynar, zenginler izlerdi. Şimdi ise zenginler oynuyor, fakirler izliyor :) 13 0 Yanıtla Malatya: Helal olsun sana hakkını 1 1
  • ++++++++: sizin parallarda oralardan geliyor javier dallama 6 1 Yanıtla
  • FİLOZOF: FUTBOL VE BENZERİ OYUNLAR EZİLEN SÖMÜRÜLEN MİLYONLARCA İNSANI UYUŞTURMAK EZLEMSİZ KILMAK İÇİN İCAT EDİLMİŞTİR ÇÜNKÜ DÜNYADA ÇOK ADALETSİZ BİR DÜZEN VAR DÜNYADA YÜZDE 5 LÜKS İÇİNDE 95 AÇLIK SEFALET İÇİNDE İŞTE BU SORUNLARI GÖRMESİNLER SORGULAMASINLAR İŞÇİLER ÖRĞÜTLENMESİNLER DÜZENİ DEGİŞTİRMESİNLER İSTENMEKTEDİR UYANIN HAREKETE GEÇİN 3 1 Yanıtla Rambo Dortmunt: yazdıgın bu yorumla beni uyandırdın filozof kardeşim günaydın elime taş sopa alıyorum barcelona ofisini basmaya gidiyorum sağ ol 3 0

Advertisement