La Nouvelle Bague Damas Mağazaları'nda - Son Dakika
Kadın

La Nouvelle Bague Damas Mağazaları'nda

La Nouvelle Bague Damas Mağazaları\'nda

Gökkuşağı gibi renkli mücevherleriyle dikkat çeken La Nouvelle Bague koleksiyonları Türkiye’de Damas Mağazaları’nda satışa sunuldu.

31.07.2012 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

La Nouvelle Bague 30 yıl önce Floransa'da doğdu. Kurucularından Leopoldo Poli, Floransa'yla olan ilişkimiz, muhteşem Floransa'ya özgü kuyumculuk sanatına dayandığı kadar, şehir mimarisi, sanatı ve kültürüne de dayanıyor. Burası Rönesans'ın doğduğu yer ve biz yeni dünyada kullanmak üzere ondan ilham alıyoruz" diyor.La Nouvelle Bague koleksiyonları gökkuşağı gibi renkli olup, kadınların değişen ruh hallerine göre, her an severek takabilecekleri mücevherler üretir.

INDIA : "Aşkı, şefkatı ve gücü anlatan semboller,renkler ve formlar oluşturdum" diyen Poli, çağdaş bir bilge olan hintli Osho'nun şu sözünü tekrarlıyor : Gülen ve dans eden bir Tanrı'ya ihtiyacımız var.

Dünyanın en şık ve ünlü moda caddelerinde açılan çeşitli özel mağazalarda ve dünyanın en önde gelen mağazalarında ve seçkin mücevhercilerinde açılan birçok "reyon"da satışa sunulan La Nouvelle Bague mücevherlerini Türkiye'de sadece Damas mağazalarında bulabilirsiniz..

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın La Nouvelle Bague Damas Mağazaları'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement