"Labirent" 23 Aralık'ta Sinemalarda! - Son Dakika
Güncel

"Labirent" 23 Aralık'ta Sinemalarda!

"Labirent" 23 Aralık\'ta Sinemalarda!

Labirent'in merakla beklenen fragmanı, sinemalarda ve internette yayınlanmaya başlandı.

02.11.2011 13:19  Güncelleme: 13:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerini Meltem Cumbul ve Timuçin Esen'in paylaştığı Tolga Örnek'in yeni filmi Labirent'in merakla beklenen fragmanı, sinemalarda ve internette yayınlanmaya başlandı. Çekimleri Mardin, İstanbul ve Frankfurt'ta gerçekleşen Labirent, yüksek temposu, ilginç senaryosu ve muhteşem kadrosu ile bu yılın en iddialı yapımlarından biri olacak. 23 Aralık'ta vizyona girecek olan Labirent'in aylardır beklenen fragmanı, filmin heyecanlı konusu ve karakterlerin güçlü hikayeleri hakkında ipuçları veriyor.

Senaryosunu Tolga Örnek'in yazdığı polisiye - aksiyon türündeki filmde başrol oyuncularına, Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Ozan Bilen, Umut Kurt, Erdal Küçükkömürcü, Yurdaer Okur, Melike Güner, Cem Bender, Aslıhan Gürbüz ve Altan Gördüm gibi önemli oyuncular eşlik ediyor.

Yeni filminde kamerasını bölgemizdeki casusluk dünyasına çeviren yönetmen Tolga Örnek, Labirent'te, istihbarat ve terörizmi, doğu ile batı arasında geçiş yolu olarak kabul edilen bir ülkenin bakış açısından anlatıyor. Gerek görsel dili ve dinamizmi, gerekse filmin fikrinin doğduğu coğrafya nedeniyle bugüne kadar bu türde yapılan filmlerden farklılık gösterecek olan Labirent, sinema tutkunlarının heyecanla beklediği filmlerden biri olarak öne çıkıyor.

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı, Eurimages ve HessenInvestFilm Komisyonu (Almanya) tarafından desteklenen Türk-Alman ortak yapımı olan film, uluslar arası bir prodüksiyon olarak da dikkat çekecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Labirent' 23 Aralık'ta Sinemalarda! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement