Labirent: Son İsyan Filmi - Son Dakika
Sinema

Labirent: Son İsyan Filmi

Labirent: Son İsyan Filmi

Labirent: Son İsyan filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Labirent: Son İsyan filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

04.11.2017 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Thomas ve arkadaşları Labirent'ten kurtulmalarının ardından hapsoldukları tesisten kaçmayı başarmış ve dünyayı pençesinde tutan acımasız organizasyon W.I.C.K.E.D.'e direnen isyancı grup Right Hand ile bir araya gelmeyi başarabilmişlerdir. Ancak Teresa'nın ihaneti sonucu grup kendini bir kez daha W.I.C.K.E.D.'a karşı mücadele ederken bulmuş, bu mücadele sırasında Minho'nun, organizasyon tarafından yakalanmasını engelleyememişlerdir. Minho'yu kurtarmak için yola çıkan Thomas ve arkadaşları organizasyonun peşine düşer. Bu uğurda aldıkları kararlar yalnızca arkadaşlarının değil, dünyanın da kaderini değiştirecektir.

Yönetmen: Wes Ball

Senaryo: T.S. Nowlin, James Dashner

Oyuncular: Kaya Scodelario, Dylan O'Brien, Walton Goggins, Katherine McNamara, Nathalie Emmanuel, Thomas Brodie-Sangster, Aidan Gillen, Rosa Salazar, Patricia Clarkson, Giancarlo Esposito, Barry Pepper, Ki Hong Lee, Jacob Lofland, Paul Lazenby, Dexter Darden, Jake Curran, Greg Kriek, Dylan Smith, Parm Soor, Scot Cooper, Kazi Maubert

Filmin Türü: Aksiyon

Orijinal Adı: Maze Runner: The Death Cure

Yapımcı Firma: 20th Century Fox

Yapım Yılı: 2017

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Dağıtıcı Firma: TME (The Moments Entertainment)

Vizyon Tarihi: 09.02.2018

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Labirent: Son İsyan Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement