Labris Networks Türkiye'nin İnovasyon Şampiyonu - Son Dakika
Ekonomi

Labris Networks Türkiye'nin İnovasyon Şampiyonu

Labris Networks Türkiye\'nin İnovasyon Şampiyonu

Ar-Ge odaklı üretim yapan Türk mühendisliğinin gücü Labris Networks, Türkiye'nin ilk inovasyon geliştirme programı olan ve 460 firmanın yarıştığı İnovaLİG'de, "İnovasyon Sonuçları" dalında 1. oldu.

08.12.2014 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnovasyonun şampiyonları Labris Networks, Arçelik, İnci Akü, Vestel ve TEB ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Şampiyonlar Avrupa Birliği'nden 17 ülkenin 1.cileriyle IMP3rove programında yarışacak.

Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin Ekonomi Bakanlığı desteğinde düzenlediği 3. Türkiye İnovasyon Haftası'nın kapanış gününde düzenlenen İnovaLİG ödül töreninde sonuçlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı ödül töreniyle açıklandı.

2014'ün Mart ayında başlayan İnovaLİG sürecinde, katılımcı şirketler çok sıkı kontrollerden geçti ve inovasyon alanında gösterdikleri çalışmalar değerlendirildi. Şirketlerin, inovasyon kültürü, süreçleri ve bunları sonuca yansıtabilmelerinin değerlendirildiği, Türkiye çapında 460 şirketin katıldığı İnovaLİG'de finale kalan Türk mühendisliğinin gücü Labris Networks, büyük bir başarı yakalayarak "İnovasyon Sonuçları"nda 1. oldu. Labris Networks CEO'su Seçkin Gürler 1.'lik ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı.

İnovaLİG ödül töreninde açıklama yapan Labris Networks CEO'su Seçkin Gürler, "2002 yılında kurulduğumuzdan bu yana İnternet ağ güvenliği alanında Ar-Ge odaklı üretim yapan Labris Networks, %100 yerli kaynak ve beyin gücünü temel alan yapısıyla 20 ülkede 3500'den fazla kuruma hizmet veriyor. İnovatif bakış açısıyla Türk mühendisleriyle geliştirdiğimiz teknolojiyi Türkiye'den dünyaya ihraç ediyoruz. İnovasyonu bir kurum kültürü olan benimsiyoruz ve teknolojinin takipçisi olmaktansa yaratıcısı olmayı tercih ediyoruz. Buradaki takdir de, başarı da bunun kanıtlarından biri." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Ekonomi Labris Networks Türkiye'nin İnovasyon Şampiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement