Azerbaycan Özel Kuvvetler askerleri Laçın'de Türk bayrağı açtı - Son Dakika
Dünya

Azerbaycan Özel Kuvvetler askerleri Laçın'de Türk bayrağı açtı

Azerbaycan Özel Kuvvetler askerleri Laçın şehri ile Zabuh ve Sus köylerinde dün itibariyle kontrolü sağladı. Askerler, Türk bayrağı açarak, "Türk'ün gücünü gördünüz, bundan sonra da göreceksiniz" şeklinde konuştu.

27.08.2022 21:22  Güncelleme: 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Azerbaycan ve Ermenistan liderlerinin diplomatik temasları devam ederken Aliyev, Laçın koridorunun ele geçirildiğini duyurdu. Kente ilk olarak giren askerler arasında Azerbaycan Özel Kuvvetlere bağlı askerler de yer aldı. Askerler, kente Azerbaycan bayrağı dikti. Ancak askerlerin Türkiye'ye de bir sürprizi vardı.

TÜRK BAYRAĞI AÇTILAR

Azerbaycan Özel Kuvvetler birliğine bağlı askerler kente girmelerinin ardından Türk bayrağı da açtı. Bayrağı açan askerin, "Türk'ün gücünü gördünüz, bundan sonra da göreceksiniz" ifadelerini kullandığı duyuluyor.

CUMHURBAŞKANI'NDAN TELEFON

Diğer yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e bir telefon açtı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Azerbaycan ilişkileri ve bölgesel gelişmeler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Laçın şehri ile Zabuh ve Sus köylerinin dün itibarıyla Azerbaycan'ın kontrolüne geçmesi dolayısıyla memnuniyetini ve tebriklerini iletti.

Azerbaycan Özel Kuvvetler askerleri Laçın\'de Türk bayrağı açtı

Son Dakika Dünya Azerbaycan Özel Kuvvetler askerleri Laçın'de Türk bayrağı açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Resul Songul: Allahiniza kurbanım can kardeşlerim Rabbim hep sizi ve İslam ordusunu Türk ordusunu muzafer eylesin Allahu ekber 19 1 Yanıtla
  • Yusuf Tepe: Allah yardimciniz olsun.nice basarili zaferlere insaaallah.zaferimiz kutlu olsunn. 18 0 Yanıtla
  • Rıdvan Bilir: Maşallah kardeşlerime 0 0 Yanıtla

Advertisement