Ladik'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Ladik'ten Kısa Kısa

Ladik'te özel bir rehabilitasyon merkezinin öğrencileri, Belediye Başkanı Selim Özbalcı'yı ziyaret etti.

05.12.2017 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ladik'te özel bir rehabilitasyon merkezinin öğrencileri, Belediye Başkanı Selim Özbalcı'yı ziyaret etti.

Akdağ Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, kurum müdürü Ayşe Maden ve öğretmenlerle birlikte Başkan Özbalcı'yı makamında ziyaret ederek, engellilere verdiği destek için Özbalcı'ya teşekkür etti.

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Özbalcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hediyeler için öğrencilere teşekkür etti.

Çocukların ve ailelerin mutluluğunu kendi mutluluğu olarak kabul ettiğini ifade eden Özbalcı, şöyle konuştu:

"Engelli yavrularımızın bizlerden beklediği sevgi ve saygıdır. Onlar bizim çok değerli ve özel emanetlerimiz. Onlara sahip çıkmak, bizlerin en önemli görevidir. Belediye hizmetlerini planlarken de engelli kardeşlerimizin ihtiyaçlarını dikkate almaya özen gösteriyoruz. Onların mutluluğu için her anlarında yanlarında olacağız. Engelli vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırabilmek, onların yüzlerini güldürebilmek bizler için mutluluk vesilesidir. Rabbim yavrularımızın yüzlerindeki gülücükleri eksik etmesin."

Engelli öğrencilerin öğretmenleri ve aileleri de Özbalcı'ya destekleri için teşekkür ederek, "Yapılan tüm faaliyet ve çalışmalarımızda desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen ve her zaman bizlerin yanında olan Belediye Başkanımız Selim Özbalcı'ya çok teşekkür ederiz." dedi.

- Ladik Kaymakamı Uzun'dan okul ziyareti

Ladik Kaymakamı Emrah Uzun, Atatürk İlkokulu ile Akdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Okul idarecileri ile bir araya gelen Kaymakam Uzun, okul yönetiminden okul ve eğitim öğretim durumu hakkında bilgi aldıktan sonra, özel eğitim sınıflarına ziyarette bulundu.

Uzun, özel eğitim sınıflarındaki öğrencilerle sohbet edip, istek ve sorunlarını dinledi ve öğrenciler tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden öğrenciler, Kaymakam Uzun'a teşekkür etti.

Okul ziyaretlerinde Kaymakam Emrah Uzun'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı ve Şube Müdürü Murat Güven eşlik etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ladik'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement