Lale Devri'nde Heyecan Bitmiyor - Son Dakika
Magazin

Lale Devri'nde Heyecan Bitmiyor

Lale Devri\'nde Heyecan Bitmiyor

Yayınlandığı günlerde yüksek reyting oranlarına imza atan FOX'un başarılı dizisi Lale Devri'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

02.04.2013 12:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üç yıldır FOX'ta devam eden başarılı dizi, oyuncu değişikliklerine rağmen temposunu kaybetmeyen hikayesiyle her bölümde izleyenleri şaşırtmaya ve gelecek bölümler için yeni soru işaretleri yaratmaya devam ediyor.

Zümrüt Hanım'ın intikamı, Çınar ve Toprak için zor günler getirecek olsa da, sevilen çiftin hayranları ikili için mutlu günlerin yeniden başlamasını bekliyor.

Tolga Sayışman, Selen Soyder ve Hatice Aslan'ın güçlü oyunculuklarıyla göz doldurdukları dizi, tıpkı ismi gibi FOX ekranlarında Lale Devri'ni tüm ihtişamıyla yaşamaya devam ediyor.

Lale Devri'nin FOX ekranlarında 6 Nisan Cumartesi günü 19. 45'te ekrana gelecek 108. Bölümünde tüm dengeler değişiyor ve sırlar yavaş yavaş açığa çıkıyor.

Ilgaz ailesinden intikamını almak için her yolu deneyen Zümrüt Hanım, artık uzun zamandır beklediği hesaplaşmaya hazırdır. Zümrüt Hanım'ın Toprak'ın akli dengesini planlı oyunlarla altüst ettiğini Çınar, Şermin sayesinde öğrenecek ve Toprak'tan af dileyecektir.

Tüm aile öfkeyle Zümrüt Hanım'ı beklerken, Zümrüt de onlara yeni bir süpriz hazırlamaktadır.

Tüm sırların açığa çıktığı, tüm dengelerin değiştiği nefes kesen yeni bölümüyle Lale Devri; yine aşk, intikam ve heyecan dolu bölümleriyle sizlerle olacak...

Kaynak: Star

Son Dakika Magazin Lale Devri'nde Heyecan Bitmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement