Lale Mansur: Küfür Etmek İstiyorum - Son Dakika
Güncel

Lale Mansur: Küfür Etmek İstiyorum

Lale Mansur: Küfür Etmek İstiyorum

Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan isimlerden Lale Mansur, CHP'nin Mısır tutumunu sert bir dille eleştirdi.

10.07.2013 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Star Gazetesi'nden Helin Şahin'e konuşan akil insanlar heyetinde yer alan oyuncu Lale Mansur Mısır'daki süreci değerlendirirken CHP içindeki darbeci kafayı yerden yere vurdu. Mısır'da yapılanların apaçık darbe olduğunu belirten Mansur, CHP'nin henüz buna karar veremediğini belirtti.

"KÜFÜR ETMEK İSTİYORUM"

Mansur, Mısır'daki darbeyi değerlendirirken "Darbenin iyisi kötüsü de olmaz. Halen darbeyi savunan insanlara okkalı bir küfür etmek geliyor içimden. Darbeler bu ülkenin canını okudu daha halen savunuluyor" dedi.

"ALLAH ONLARI BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN"

Mısır'daki darbenin CHP tarafından desteklenmesini hayretle izlediğini belirten Mansur şöyle konuştu: "Mısır'da bas baya darbe oldu ama CHP pek karar veremedi darbe mi değil mi? Darbenin iyisi-kötüsü olmaz. CHP'nin Mısır'daki darbeye bakışını büyük bir eğlenceyle izliyorum. CHP'nin içinde zaten darbeleri destekleyen ulusalcı bir kesim var. Allah onları bildiği gibi yapsın diyorum ne diyeyim artık. Halen darbeyi savunan insanlara okkalı bir küfür etmek geliyor içimden. Darbeler bu ülkenin canını okudu daha halen savunuluyor."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Lale Mansur: Küfür Etmek İstiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement