Landau'daki Kazada Türk Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Landau'daki Kazada Türk Genç Hayatını Kaybetti

Landau\'daki Kazada Türk Genç Hayatını Kaybetti

Almanya'nın Landau an der Isar kasabasında yaşamakta olan bir Türk ailenin ocağına ateş düştü.

02.07.2017 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Landau an der Isar kasabasında yaşamakta olan bir Türk ailenin ocağına ateş düştü. Uşaklı ailenin 22 yaşındaki oğulları, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Almanya'nın Bavyera eyaletine bağlı Oberscheiding köyü yakınlarında önceki gün gece saat 01.20 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 22 yaşındaki Türk genci hayatını kaybederken, kazaya karışan diğer araçtaki 3 kadın ise çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralanarak çevredeki hastaneye kaldırıldı.

Araç, takla atarak durdu

Polis tarafından yapılan açıklamaya göre, aracı ile devlet yolu B20 de Güney istikametine gitmekte olan 22 yaşındaki Serdar Güngör bilinmeyen nedenlerden dolayı yolun karşı yönüne geçti. Bu arada karşı yönden gelen bir diğer araca sürtmesi sonucu, Türk gencin kullanmakta olduğu araç defalarca takla attı.

Olay yerinde hayatını kaybetti

Devrilen aracın içerisinde bulunan Türk genci, olay yerine gelen kurtarma ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak olay yerinde hayatını kaybetti. Diğer araçta bulunan 3 kadın ise hafif şekilde yaralanıp çevredeki hastaneye kaldırılırken, iki araçta toplam 50 bin Euro hasarın meydana geldiği bildirildi.

Kaza ile ilgili devlet yolu B20, sabah saat 06.10'a kadar trafiğe kapatılırken, kaza nedeninin araştırılması için nöbetçi savcı tarafından uzman bilirkişinin görevlendirildiği açıklandı.

(Fotoğraflı) - Landau

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Landau'daki Kazada Türk Genç Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement