Lansman – Yeni Honda Cr-V - Son Dakika
Otomobil

Lansman – Yeni Honda Cr-V

CARMEDYA.COM – Yeni Honda CR-V 5. Nesliyle karşımızda.

09.10.2018 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM – Yeni Honda CR-V 5. Nesliyle karşımızda. Model tasarım anlamında önemli değişim yaşamış. Robotik tasarım hatlarını yeni Honda CR-V'de rahat bir şekilde görebiliyoruz. YAZI: ALPER GÜLER

Yeni Honda CR-V tasarım

Ön bölümde LED farlar dikkat çekiyor. Executive donanımdan itibaren adaptif olarak size hizmet verebiliyor bu farlar. Otomobilde en büyük yeniliklerden biride aktif bir şekilde açılır kapanan ön ızgara oluyor. Bu ön ızgara motor soğukken kapalı kalıyor. Bu durumda otomobil aerodinamik açıdan daha etkili bir duruma geliyor. Belli bir sıcaklığa ulaşıldığında ise bu ızgara açılıyor ve daha çabuk motorun soğuması sağlanıyor. Yan bölümde yeni tasarım jantlar var. Otomobili daha agresif göstermiş. Basamak opsiyon donanımda sunuluyor. Ancak tercih etmeyiz çünkü aracın özellikle arazide karın açısını negatif yönde etkiliyor. Devamında kapıların altları aşağıya kadar uzatılmış. Bu sayede çamurlu bir araziden geçtikten sonra arabadan inerken paçalarınızın kirlenmesi önlenmiş. Arka kapılar neredeyse doksan dereceye yakın olarak açılabiliyor. Bu sayede buraya biniş ve inişler daha kolay oluyor. Arka bölüme geldiğimizde ise yeni Honda CR-V yeni nesil stoplara yer vermiş Executive Plus donanımda elektrikli bagaj kapağına sahip olabiliyorsunuz. Bagaj alanı olarak 561 litrelik bir hacim sizlere sunulmuş. Bagaj tabanı iki farklı konumda olabiliyor. Ayrıca yeni Honda CR-V 7 koltuklu olarak da satın alınıyor. O durumda 7 kişilik oturma pozisyonu açıkken size sadece 150 litrelik bir alan kalıyor. Bu alanda yaklaşık 3 tane 19 litre su koyabiliyorsunuz.

Yeni Honda CR-V iç mekan

İçeride daha yeni bir kokpit bizleri karşılıyor. Yeni nesil gösterge paneli ve orta konsoldaki ekran dikkatlerden kaçmıyor. Ekran üzerinden multimedya özellikleri kontrol edilebilirken bunun yanında klima kumanda işlemide buradan yapılıyor. Bunların ayrıca fiziksel butonlarla yapılması işleri daha da kolaylaştırıyor. Malzeme kalitesi ve işçilik konusunda herhangi bir sıkıntı yer almıyor. Orta konsoldaki hareketli kolçak sayesinde eşya gözleri size fazla fazla sunulmuş. Hemen önünde iki bardaklık, devamında da büyük bir alan daha size sunulmuş. Arka bölümde geniş bir baş ve diz mesafesi sunulmuş. Ek olarak havalandırma ve kolçak opsiyonu da arka koltuktaki bireylere sunulmuş. Havalandırma ızgaralarının hemen altında ise 2.5 A gücünde USB çıkışlar konumlandırılmış. Hızlı şarj opsiyonunu model size bu sayede saplamış.

Yeni Honda CR-V motor

Yeni Honda CR-V'de 1.5 litrelik turbo motor kullanılmış. Bu motor 193 HP güç ve 243 Nm tork değerini size sağlamış. CVT şanzıman ile kombine edilen motor 0-100 hızlanmasını 10 saniyede tamamlıyor. Ortalama tüketim değeri ise 7.1 litre. Bu motor Civic RS'den hatırladığımız bir ünite. Sadece farklı revizyonlar yapılarak gücü arttırılmış. Performans konusunda CVT şanzıman sizi biraz törpülüyor. Ancak rafine bir sürüşü de model size vaat ediyor. Süspansiyon konforlu yapısıyla beğenimizi kazanıyor. Ek olarak yalıtım konusunda da ciddi iyileştirmeler yapılmış Bu sayede eski nesile göre daha sessiz bir kabin sizlere sunuluyor.

Yeni Honda CR-V Türkiye fiyatları

Gelelim fiyat konusuna yeni Honda CR-V 265 Bin TL'den başlayan fiyatlarla Elegance paketle satışa sunuluyor. En üst donanımda ise 307 Bin TL civarında bir etiket fiyatı sizlere sunulmuş. Rakip analizinde iyi bir konumda yeni Honda CR-V. Ancak bazı rakiplerinde dizel otomatik ve dört çeker opsiyonu daha uygun fiyatlara alınabiliyor.

Yeni Honda CR V 2018 ile test sırasında neler yaşandı?

Yeni Honda CR V 2018 ile ortalama test tüketimimiz neler?

Yeni Honda CR V 2018 modelinin artıları neler?

Yeni Honda CR V 2018 modelinin eksileri neler?

En son testimiz: https://www.youtube.com/watch'v=NFd_c…

En iyi minibüs testimi: https://www.youtube.com/watch'v=cVI5Q…

En çok izlenen videomuz: https://www.youtube.com/watch'v=R6EX3…

En iyi karşılaştırmamız: https://www.youtube.com/watch'v=bjgST…

Hibrit incelememiz: https://www.youtube.com/watch'v=oqXgN…

ABONE OL : http://www.youtube.com/c/Carmedya

Web sitemiz : http://www.carmedya.com/

Facebook : https://www.facebook.com/CarmedyaTV

Instagram : https://www.instagram.com/carmedya/

Twitter : https://twitter.com/carmedya

#yenihondacrv #yenihondacrv2018nezamangelecek #yenihondacrv2019 #yenihondacrvturkiye #yenihondacrvnezamangelecek #yenihondacrv2018test #yenihondacrvtest #yenihondacivic1.5turbo #yenihondacrvtürkçe #yenihondacrvtestsürüşü #yenihondacrv2019test

The post Lansman – Yeni Honda CR-V appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Lansman – Yeni Honda Cr-V - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kırıkkale'de çarpışan otomobil ile pikap kullanılamaz hale geldi
    17:17 Kırıkkale'de çarpışan otomobil ile pikap kullanılamaz hale geldi

    Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, T.T. idaresindeki otomobil ile V.T.'nin kullandığı pikap çarpıştı. Kazada sürücü V.T. ile yolculardan H.A. ve A.A. yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.

  • Otomobille çarpışan motosiklet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı
    17:09 Otomobille çarpışan motosiklet yayalara çarptı: 1 ölü, 3 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan motosiklet savrularak kaldırımda yürüyen bir kadın ve çocuğuna çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü hayatını kaybederken, otomobil sürücüsü ve yaralanan anne ile çocuk hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Volvo, Son Dizel Motorlu Otomobilini Üretti
    16:35 Volvo, Son Dizel Motorlu Otomobilini Üretti

    İsveç asıllı otomobil üreticisi Volvo, geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada artık dizel motorlu otomobiller üretmeyeceğini belirtmişti. Şirketin Torslanda fabrikasında üretilen son dizel motorlu Volvo otomobilin modeli ise XC90 oldu. Volvo, gelecek yıllarda tüm satışlarını elektrikli otomobillerle gerçekleştirmeyi hedefliyor.

  • Erzurum'un İspir ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti
    15:10 Erzurum'un İspir ilçesinde şarampole devrilen otomobilin sürücüsü hayatını kaybetti

    Erzurum'un İspir ilçesinde, Afganistan uyruklu Hossiyn Mohammadi (26) idaresindeki otomobil, Yeni Panayır Alanı'nda şarampole devrildi. Kaza sonucunda ağır yaralanan sürücü, İspir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

  • Çin yapımı yeni enerjili araçlar Avrupa pazarında popülerlik kazanıyor
    14:13 Çin yapımı yeni enerjili araçlar Avrupa pazarında popülerlik kazanıyor

    Hollanda'da Çin yapımı elektrikli araç sayısı son üç yılda beş kat arttı. BYD Louwman'ın Genel Müdürü, BYD'nin Avrupa pazarında önemli bir rakip olduğunu belirtti. Avrupa'nın elektrifikasyona geçişiyle yeni enerjili araçların parlak bir geleceği bekleniyor.

  • Çorum'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı
    13:51 Çorum'da Otomobil ile Motosiklet Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı

    Çorum'un Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü ve yolcu yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Tuzla'da kontrolden çıkan otomobil inşaat alanına daldı
    13:00 Tuzla'da kontrolden çıkan otomobil inşaat alanına daldı

    Tuzla Yayla Mahallesi'nde meydana gelen kazada, direksiyon hakimiyetini kaybeden bir BMW marka araç sürücüsü, inşaat alanına daldı. Sürücü kazayı burnu bile kanamadan atlattı. Kaza sırasında kaldırımda yürüyen bir kadın ise ölümden kıl payı kurtuldu. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

  • Virajı alamayan otomobil 50 metreden aşağıya uçtu: Sürücü hayatını kaybetti
    12:59 Virajı alamayan otomobil 50 metreden aşağıya uçtu: Sürücü hayatını kaybetti

    Erzurum'un İspir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil virajı alamayarak uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Kazanın fark edilmesi üzerine olay yerine giden vatandaşlar ve sağlık ekipleri müdahale etti ancak sürücü tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi
    12:15 Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

    Sivas'ın Gürün ilçesinde bir tırın dorsesinde bulunan alçıpanların bir otomobilin üzerine devrilmesi sonucu meydana gelen kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi. Kazada otomobil sürücüsü hayatını kaybederken, tır sürücüsü ve diğer bir yolcu ise yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

  • Kış Lastiği Kullanımı Yaz Aylarında Kaza Riskini Arttırıyor
    12:01 Kış Lastiği Kullanımı Yaz Aylarında Kaza Riskini Arttırıyor

    Oto bakım ustası Ali Curu, kış mevsiminin bitmesine rağmen kar lastiği kullanımının kaza riskini arttırdığını belirtti. Kış lastiği kullanma zorunluluğunun 1 Nisan 2024'te sona ereceğini hatırlatan Curu, yaz aylarında kış lastiği kullanmanın yakıt artışına ve kaza riskine neden olduğunu vurguladı. Kış lastiklerinin fren performansının düştüğü ve yakıt tüketimini artırdığına dikkat çeken Curu, yaz lastiği kullanımını önerdi.

  • Mercedes-Benz G-Serisi: Efsanevi Bir SUV
    10:33 Mercedes-Benz G-Serisi: Efsanevi Bir SUV

    Mercedes-Benz'in efsanevi SUV modeli olan G-Serisi, sağlam yapısı, benzersiz tasarımı ve üstün performansıyla dikkat çekiyor. Hem arazi tutkunlarının hem de lüks araç sevenlerin beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanmış bir otomobil olarak öne çıkıyor.


Advertisement