Lapseki Spor Yaz Okulu Sona Erdi - Son Dakika
Politika

Lapseki Spor Yaz Okulu Sona Erdi

Lapseki Spor Yaz Okulu Sona Erdi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Yaz Spor Okulları bünyesinde açılan futbol okulunda başarılı olan öğrencilere sertifika töreni düzenlendi.

25.08.2017 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Yaz Spor Okulları bünyesinde açılan futbol okulunda başarılı olan öğrencilere sertifika töreni düzenlendi.

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Yaz Spor Okulları bünyesinde açılan futbol okulunda başarılı olan öğrencilere sertifika töreni düzenlendi. Dalyan Futbol Sahasında düzenlenen programda 6 ila 12 yaş arasında yer alan 55 sporcuya belgeleri teslim edildi. Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz çocukların küçük yaştan itibaren spor yaparak kötü alışkanlıklardan uzak durduğunu belirterek, Lapseki sporun alt yapısından çıkacak başarılı futbolcuların A takıma katkı sağlayacağını ifade etti. Sertifika törenine katılanlar arasında Kaymakam Tahir Şahin, Ak Parti ilçe Başkanı Halil Özer ve çok sayıda vatandaş yer aldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Lapseki Spor Yaz Okulu Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement