Lapseki Süs Tavukları İstanbul'da Boy Gösterecek - Son Dakika
Güncel

Lapseki Süs Tavukları İstanbul'da Boy Gösterecek

Lapseki Süs Tavukları İstanbul\'da Boy Gösterecek

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği bünyesinde yer alan 23 adet kanatlı hayvan, 4-7 Ocak 2017 tarihinde İstanbul’da düzenlenecek ’Türkiye Ulusal Kümes Hayvanları’ organizasyonunda dereceye girebilmek için boy gösterecek.

30.12.2017 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği bünyesinde yer alan 23 adet kanatlı hayvan, 4-7 Ocak 2017 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek 'Türkiye Ulusal Kümes Hayvanları' organizasyonunda dereceye girebilmek için boy gösterecek.

Dernek Başkanı Murat Çelik yaptığı açıklamada, "Lapseki Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği olarak Türkiye de ilk kez düzenlenecek olan 'Türkiye Ulusal Kümes Hayvanları Gösterisi ' için üyelerimiz ve 23 adet süs tavuğumuz arasında yer alacak Sultan, Sabelpoot, Brahma, Bresse, Australop, Zibrit, Fizan, Sumatru, Appanzeller, Phoenix, Susex cinslerimiz ile bizlerde Çanakkale ilimizi temsilen orada olacağız. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ben halkımızın da katılımlarını bekliyor ve desteklerini bizlerden esirgememelerini istiyorum" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lapseki Süs Tavukları İstanbul'da Boy Gösterecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement