Lapsekili Muhtarlar Afrin'e Traktör Gönderdi - Son Dakika
Güncel

Lapsekili Muhtarlar Afrin'e Traktör Gönderdi

Lapsekili Muhtarlar Afrin\'e Traktör Gönderdi

Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Muhtarlar Derneği bünyesinde yer alan 41 muhtar birleşerek Suriye’nin Afrin kentine damperli traktör gönderdi.

05.03.2018 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Lapseki Muhtarlar Derneği bünyesinde yer alan 41 muhtar birleşerek Suriye'nin Afrin kentine damperli traktör gönderdi.

Lapseki İskele Mescidi önünde düzenlenen törene; Ak Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Lapseki Kaymakamı Tahir Şahin, AK Parti Çanakkale İl Başkanı Yeşim Karadağ, Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, Belediye Başkan Vekili Mehmet Sağlam, il genel meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Yaklaşık 100 bin lira piyasa değeri bulunan traktörün damperli römorku il genel meclis üyelerince temin edildi. Dualar eşliğinde başlayan programda bir konuşma yapan AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider " Şuanda devam eden operasyonun adı 'Zetin Dalı' operasyonudur. Biz oraya savaşmaya gitmedik zaten. Kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok. Oraya gidelim bu yerler bizim gibi bir iddiamız da olmadı. Biz Afrin'e girmesek Afrin bize girmeye uğraşıyordu. Nasıl girmeye uğraşıyordu? Silahıyla girmeye uğraşıyordu, teröristiyle girmeye uğraşıyordu, düşmanı ile girmeye uğraşıyordu. Biz bunu önlemek için oradayız. Biz Afrin'e girdik Yunanistan'ın aklına Kardak kayalıkları geldi. Sen mevcut düzenini idare et önce. Bak krizlerle uğraşıyorsun. Kayalıkları ne yapacaksın" dedi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Seyfettin Turan katılımcılara teşekkür etti. Römorklu traktör teslim edilmek üzere Afrin'e doğru yola çıktı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lapsekili Muhtarlar Afrin'e Traktör Gönderdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement