Lapsekili Siyasilerden Kayseri'deki Patlamaya Tepki - Son Dakika
Yerel

Lapsekili Siyasilerden Kayseri'deki Patlamaya Tepki

Lapsekili Siyasilerden Kayseri\'deki Patlamaya Tepki

Kayseri’de Erciyes Üniversitesinin ana girişinin yakınında askerlerin çarşı izni çıkışı sırasında yapılan hain saldırı için Lapseki ilçesindeki siyasilerden ortak tepki geldi.

19.12.2016 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de Erciyes Üniversitesinin ana girişinin yakınında askerlerin çarşı izni çıkışı sırasında yapılan hain saldırı için Lapseki ilçesindeki siyasilerden ortak tepki geldi.

Kayseri'de Erciyes Üniversitesinin ana girişinin yakınında askerlerin çarşı izni çıkışı sırasında yapılan hain saldırı için Lapseki ilçesindeki siyasilerden ortak tepki geldi. AK Parti İlçe Başkanı Halil Özer patlamadan hemen sonra Lapseki merkezinden ve Çardak beldesinden askerler olduğunu öğrendiklerini ifade ederek, "Kayseri'de gerçekleşen hain saldırıda otobüs içerisinde ilçe merkezinden Recep Coşkun kardeşimiz ve Çardak beldemizden Mustafa Kuş kardeşimizin olduğunu öğrendik. İlerleyen saatlerde sağlık durumlarının iyi olduğu haberi geldi. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Terörün dini, ırkı, siyaseti ve vatanı yoktur. Bu zor günlerden hep birlikte çıkacağız" dedi.

CHP İlçe Başkanı Abdülkaidr Özeren kendi sosyal paylaşım hesabından Kayseri'deki hain saldırıyı kınayarak teröre lanet etti. Yaralıların durumunu an ve an takip ettiklerini ifade eden Özeren, "Ne yazık ki gene şehitlerimiz ve yaralılarımız oldu. Allah'a şükür Lapseki'den 2 yiğidimiz sağlıklı bir şekilde tekrar evlerine dönerek ailelerine kavuşabilecekler. Allah acil şifalar versin" diye konuştu. MHP İlçe Başkanı Hüseyin Doğan terörün kahpe yüzünü bir kez daha gösterdiğinin altını çizerek "Bu aziz millet bu zor günlerden birlik ve beraberlik ruhuyla çıkacaktır. Terörü MHP olarak tekrar lanetliyoruz. Allah bu millete bu acıları bir daha yaşatmasın" ifadelerine yer verdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Lapsekili Siyasilerden Kayseri'deki Patlamaya Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement