Lapsekispor'da Deniz Ünver Dönemi - Son Dakika
Spor

Lapsekispor'da Deniz Ünver Dönemi

Lapsekispor'da teknik direktörlük görevine Deniz Ünver getirildi.

17.06.2017 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lapseki spor'da teknik direktörlük görevine Deniz Ünver getirildi.

Kulüp Başkanı Halil Özer, gazetecilere yaptığı açıklamada, mevcut teknik adam Arif Erdinç Bakır'ın geçtiğimiz günlerde görevinden ayrıldığını söyledi.

Bunun ardından Çanakkale spor camiasının önemli isimlerinden Deniz Ünver ile 2017-2018 futbol sezonu için anlaşma yaptıklarını belirten Özer, "Biz hocamızla uzun yıllar çalışmak istiyoruz. Deniz hocamızla görüştük, bizler beklentilerimizi hocaya anlattık. Hoca da bize projelerini anlattı. Çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum." diye konuştu.

Teknik Direktör Ünver ise, kuruluş tabelasında 1946 yazan bir kulüpte görev yapmaktan dolayı heyecanlı olduğunu ifade etti.

Ünver, "Hedefimiz, bu güne kadar tuğla üstüne tuğla koyup Lapsekispor'u inşa eden, Çanakkale liglerinde söz sahibi olan Lapseki'ye bir nebze olsun bir tuğlada biz koymak için görevdeyiz. Hayırlısı olsun." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Lapsekispor'da Deniz Ünver Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement