Larin Geleceğe Bakıyor - Son Dakika
Spor

Larin Geleceğe Bakıyor

Larin Geleceğe Bakıyor

Çalkantılı bir transfer sürecinin ardından devre arasında Beşiktaş’a gelen Cyle Larin, yeni takımında henüz forma giyme şansı bulamadı.

03.04.2018 02:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ONUR DİNÇER
Çalkantılı bir transfer sürecinin ardından devre arasında Beşiktaş'a gelen Cyle Larin, yeni takımında henüz forma giyme şansı bulamadı. Ancak Kanadalı forvetin bu yüzden hayal kırıklığı içerisinde olmadığı aktarıldı.
Orlando City'den transfer sürecinde 22 yaşındaki futbolcuya gerekli bilgilendirmenin yapıldığı ve gerçekçi bir tutumla sezonun kalan bölümünde forma giymesinin zor olduğunun iletildiği öğrenildi. Larin'in bu yüzden planlarını bu sezona göre yapmadığı, kendisini gelecek sezona hazırladığı belirlendi.
Teknik Direktör Şenol Güneş'in antrenmanlarda oldukça sıkı çalışan Cyle Larin'den çok memnun olduğu ve bunu Kanadalı oyuncuya da söylediği ifade edildi. Gelecek sezon şans bulması konusunda cesaretlendirilen futbolcunun, moralli bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü vurgulandı.
Bu arada Atiba Hutchinson'un, vatandaşının gelişimiyle yakından ilgilendiği de ortaya çıktı. Antrenmanlarda olduğu kadar özel yaşantısında da sürekli Larin'in yanında yer alan Atiba'nın, yeni transferin her türlü sorununa koşturduğu belirtildi.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Larin Geleceğe Bakıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement