Las Vegas'taki Silahlı Saldırı - Son Dakika
Güncel

Las Vegas'taki Silahlı Saldırı

Şarkıcı Demet Akalın, ABD'nin Las Vegas kentindeki müzik festivalinde düzenlenen saldırıya ilişkin, "Korkunç bir şey. Ekip arkadaşlarımız da orada bir AVM'de mahsur kalmışlar.

02.10.2017 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şarkıcı Demet Akalın, ABD'nin Las Vegas kentindeki müzik festivalinde düzenlenen saldırıya ilişkin, "Korkunç bir şey. Ekip arkadaşlarımız da orada bir AVM'de mahsur kalmışlar. Onlarla mesajlaştım ama iyiler." dedi.

Türk Hava Yolları'nın (THY) Los Angeles - İstanbul tarifeli uçağıyla ABD'den İstanbul'a gelen Akalın, Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere açıklama yaptı.

Olaydan birkaç saat önce uçağa bindiğini belirten Akalın, "Uçakta internete zor girdim. Öğrenince şok oldum. Birkaç saat önce o insanlarla karşılaşabilirdim. Ne bileyim, orada, hep açık alanlarda gezdik. Korkunç bir şey. Ekip arkadaşlarımız da orada bir AVM'de mahsur kalmışlar. Onlarla mesajlaştım ama iyiler. Onlar biraz daha tatilini uzatmak istediler ama ben de kızmıştım onlara." diye konuştu.

Türkiye'deki güvenlik önlemlerinin daha sıkı olduğunu söyleyen Akalın, "Bizim ülkemiz o konuda iyi. Havalimanında didik didik aradılar. İndiğim günden itibaren hep aynı şeyi söyledim; insanlar hep elini kolunu sallaya sallaya çıkıyor ve yapan da Amerikalıymış, çok üzücü... " ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement