Lasagrada Hotel'de Akustik Band Geceleri Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Lasagrada Hotel'de Akustik Band Geceleri Başlıyor

Lasagrada Hotel\'de Akustik Band Geceleri Başlıyor

Lasagrada Hotel İstanbul, Kasım ayında Demet Sağıroğlu, Melis Sökmen, Ersan Erdura ve Semiha Yankı'nın muhteşem performanslarıyla izleyenlerine müzik ziyafeti sunacak.

22.10.2013 16:30  Güncelleme: 08:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un kalbi Osmanbey'de konumlanan Lasagrada Hotel İstanbul her Cumartesi birbirinden ünlü isimlerle, misafirlerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak. Demet Sağıroğlu, Melis Sökmen, Ersan Erdura ve Semiha Yankı'yla misafirlerini buluşturan Lasagrada Hotel İstanbul, eşsiz bir müzik şölenine ev sahipliği yapacak. Her Cumartesi farklı bir ismin sahne alacağı Lasagrada Hotel Kayra Roof Bar Restaurant'ta, hafta içi her gün ise 20.00-22.00 saatleri arasında Ahmet Alp ve Grubu Es'Trio; piyano, yan flüt ve gitar eşliğinde akustik performans sergileyecek. Akustik Band gecelerinde misafirlerini Kayra Roof Bar Restaurant'ta ağırlayacak olan Lasagrada Hotel İstanbul, birbirinden farklı lezzet seçenekleri de sunuyor.

Demet Sağıroğlu'ndan muhteşem bir gece...

Pop müziğinin sevilen ismi Demet Sağıroğlu, 2 Kasım Cumartesi ve 30 Kasım Cumartesi akşamları saat 22.00'de unutulmaz albüm şarkıları ve sahnede söylemeyi sevdiği şarkılarıyla müzik dolu bir gece yaşatacak.

Melis Sökmen'den unutulmayacak müzik ziyafeti...

Caz müziğinin en önemli temsilcilerinden Melis Sökmen, 9 Kasım Cumartesi akşamı saat 22.00'de latin, caz, R&B, soul parçaların en güzel örneklerini Lasagrada Hotel'de dinleyicilerinin beğenisine sunacak.

Ersan Erdura'dan nostaljik bir gece…

Nostaljik şarkıların unutulmaz ismi Ersan Erdura, dünden bugüne en sevilen şarkıları ve Türk popunun unutulmazlarından oluşan repertuarıyla, 16 Kasım Cumartesi akşamı, saat 22.00'de sevenlerine muhteşem bir gece yaşatacak.

Semiha Yankı'dan süper bir performans…

Türk popuna adını altın harflerle yazdıran Semiha Yankı, 23 Kasım Cumartesi akşamı saat 22.00'de 'Seninle Bir Dakika'dan başlayan müzik serüvenini Türk popunun en sevilen eserleri ile birleştireceği bir sahne performansıyla muhteşem dakikalar yaşatacak.

175 TL fix menü ya da 75 TL giriş+içki seçeneği sunan Lasagrada Hotel İstanbul, Akustik Band geceleri için rezervasyonunuzu şimdiden yaptırın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lasagrada Hotel'de Akustik Band Geceleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement