Laurel ile Hardy Filmi - Son Dakika
Sinema

Laurel ile Hardy Filmi

Laurel ile Hardy Filmi

Laurel ile Hardy filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tüm bilgileri. Laurel ile Hardy filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

31.01.2019 09:54  Güncelleme: 01:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siyah beyaz televizyonların olduğu dönemde bir neslin hayranı olduğu ve dünyanın en iyi komedi ikilisi olarak bilinen Stan Laurel ve Oliver Hardy 1920’li yıllarda beraber çalışmaya başladı. Yüzü aşkın de birlikte rol alan ikilinin hayatının anlatıldığı de Steve Coogan Stan Laurel’i canlandırırken John C. Reilly ise Oliver Hardy’e hayat veriyor. 1953 yılında çıktıkları son turnenin ele alındığı de ikilinin kariyer yolculuklarının yanı sıra özel hayatlarına ve yaşadıkları sıkıntılara da yer veriliyor. İkilinin eşleri Lucille ve Ida rollerinde Shirley Henderson ve Nina Arianda gördüğümüz in yönetmen koltuğunda Jon S. Baird oturuyor.

Yönetmen: Jon S. Baird

Senaryo: Jeff Pope

Oyuncular: John C. Reilly, Steve Coogan, Danny Huston, Shirley Henderson, Nina Arianda, Stephanie Hyam, Rufus Jones, Susy Kane, Richard Cant, Ella Kenion, John Henshaw, Bentley Kalu, Sanjeev Kohli, Lucy Appleton, Joseph Balderrama, Julie Eagleton, Keith MacPherson, Kate Okello, Eve Harding, Greg Canestrari, Roger Ringrose, Harry Hepple, Charlie Robinson, Rebecca Yeo, Daniel Fearn, Sophie Wardlow

Filmin Türü: Biyografi

Orijinal Adı: Stan & Ollie

Yapımcı Firma: Entertainment One

Yapım Yılı: 2018

Yapım Ülkesi: İngiltere, Kanada, ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Filmin Süresi: 98 dk.

Dağıtıcı Firma: Bir Film

Vizyon Tarihi: 28.06.2019

Kaynak: InterSinema.com

Son Dakika Sinema Laurel ile Hardy Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement