Lazio, Vedat Muriqi'e yaptığı teklifi 18 milyon euroya yükseltti - Son Dakika
Spor

Lazio, Vedat Muriqi'e yaptığı teklifi 18 milyon euroya yükseltti

Serie A ekibi Lazio, Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Vedat Muriqi'in peşini bırakmıyor. İtalyan devi, 15 milyon euro değerindeki teklifi 18 milyon euroya yükseltti ve Tottenham ile Leicester gibi devlerin de ilgilendiği futbolcu için sarı lacivertlilere yeni bir teklif sundu.

07.08.2020 02:26  Güncelleme: 22:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon için transfer bombalarını arka arkaya patlatan Fenerbahçe'de yıldız isimler için teklifler de geliyor. Mert Hakan Yandaş, Filip Novak, Gökhan Gönül ve Caner Erkin transferlerini bitiren sarı lacivertlilerde gündemin bir diğer önemli konusu Vedat Muriqi oldu.

Serie A ekibi Lazio'nun Tottenham, Leicester gibi devlerin de ilgilendiği Vedat Muriqi için yaptığı resmi teklif ortaya çıktı. Kosovalı golcüye 15 milyon euro teklif yapan İtalyan devi, teklifi yükseltti ve 18 milyon euro değerindeki yeni teklifi Fenerbahçe'ye sundu.

FENERBAHÇE 25 MİLYON EURO İSTİYOR

İtalyan basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe'nin, Vedat Muriqi için en az 25 milyon euro bonservis talep ettiği belirtildi. Öte yandan transferin kısa süre içerisinde olumlu ya da olumsuz şekilde sonuçlanması beklenildiği de ifade edildi.

17 GOL ATTI

26 yaşındaki futbolcu, çubuklu formayla bu sene Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda 36 resmi maça çıkıp 17 gol ve 7 asist kaydetti.

Lazio, Vedat Muriqi\'e yaptığı teklifi 18 milyon euroya yükseltti
Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Spor Lazio, Vedat Muriqi'e yaptığı teklifi 18 milyon euroya yükseltti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • Yghh: Haber guzel gulduk eglendik 2 6 Yanıtla
  • Gghb: Hey dostum bu haber bi harika 7 0 Yanıtla
  • adsız: ulan kim ne yapacak kazmayı kendisinin uydurduğu lazio senaryosu yalanda menejer vasıtasıyla fiyatını yükseğe çıkararak fenerde daha fazla para koparacak nasılsa fenerde para çok biraz da ben yiyeyim diyor. 6 milyona verin yine kimse almaz kendi kendine gelin güvey oluyor. 1 6 Yanıtla
  • Serdar: 5 milyon veren var mı acaba :) 1 4 Yanıtla tadeW: 17 diyor ne 5 i 3 0 Fenerli: Sizinkilere verirler bizimkilere vermezler zaten dimi 20 az bile vedat gibi santrafora 3 0
  • Msnnd: Bu habere kadir bile inanmaz 1 4 Yanıtla
  • Tuana: palavra o kadar para verseler bir gün durmaz 1 4 Yanıtla
  • Yonetmen: Elif elmas icinde o kadar vermezler deniyordu fazlasina gitti vedatta gider 4 0 Yanıtla
  • Bordo mavi: Nerden geliyor degirmenin suyu kapa hic bildirim bile yapmiyorlar fenerasyonla danisikli dovus yapiyorlar kongre uyelerini hepimiz taniyoruz sonra da bir bakan bir forma giydi diye ortaligi atese verirler cok komik :))) 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement