Lazio galibiyeti Fatih Terim'i mest etti: Müthiş bir şey - Son Dakika
Spor

Lazio galibiyeti Fatih Terim'i mest etti: Müthiş bir şey

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında Galatasaray, sahasında Lazio'yu 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Fatih Terim, "3 puanla başlamak çok güzel bir şey. 1.5-2 yıl sonra seyircimizle Ali Sami Yen'de ilk defa beraber olduk ve galibiyetle başladık. Müthiş bir şey" dedi.

16.09.2021 22:19  Güncelleme: 22:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray, Avrupa Ligi'ne galibiyetle başladı. Sarı-kırmızılılar, TT Stadı'nda İtalyan ekibi Lazio'yu 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından teknik direktör Fatih Terim, rakibi iyi analiz ettiklerini belirtti.

"KENARLARI DAHA İYİ KULLANDIK"

"Rakibimizi iyi analiz ettik. Lazio, hakikaten çok güçlü bir ekip. Her an her şeyi yapabilecek oyunculara sahip. Sürekli baskı yapan bir ekip. Kendi sahamıza kapanarak, Lazio'ya karşı pozisyon bulmak zor olduğu için önce baskıyla başladık, bekleyerek değil. Rakibi hataya zorladık zaman zaman. Direk gelmemelerini sağladık. 1 saat için çok iyi bir Galatasaray gördüğümüzü söyleyebilirim. İki taraf da 4-3-3 oynadı. Ancak biz biraz kenarları daha iyi kullandık. Top rakipteyken zaman zaman 10 kişi, çok dar alanda ve mesafede, takım boyunu kısa tutarak rakibimize çok pozisyon vermedik.

"İLK HAFTAYA LİDER GİRMİŞ OLDUK"

Kendimiz oynayabildik. Kolay değil yılların Lazio'su karşısında bu genç çocuklar. Tecrübeleri arttıkça daha iyi işler yapacaklar. 3 puanla başlamak çok güzel bir şey. 1.5-2 yıl sonra seyircimizle Ali Sami Yen'de ilk defa beraber olduk ve galibiyetle başladık. Müthiş bir şey. Seyircinin bu oyuna katkısı çok önemli. Nitekim, ritme katkıda bulundular. Biz daha da iyi oynar hale geldik. Maçın sonuna doğru gerekli oyunu, oyuncuyu, skoru koruma hamlelerimiz doğru oldu. İlk haftaya lider girmiş olduk. Bu da sevindirici."

Lazio galibiyeti Fatih Terim\'i mest etti: Müthiş bir şey

Son Dakika Spor Lazio galibiyeti Fatih Terim'i mest etti: Müthiş bir şey - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Benvekendim : Klasik türk tramvası. İtalydaki olası potansiyeli kaybetmemek için yapılmış bir hareket. Löw ün ingilizce röportajını gördünüz mü? Orada o kadar tercüman var, türkçe bu kadar mı batıyor sana diye sormazlar mı? 2 24 Yanıtla
  • Enis Demirağ: İyiki bi yendi tamam artık dikkat edin yanına gidince estafurullahu unutmayın bu galibeyet ona aylarca yeter 2 11 Yanıtla
  • Coronaci : Valla tebrikler hocam gurur duyduk 11 1 Yanıtla
  • murat atis: Bir fenerli olarak tebrik ediyorum galatasarayı. 2 0 Yanıtla

Advertisement