Lc Waıkıkı Sosyal Medya Ödülleri'ne Ünlüler Akın Etti - Son Dakika
Güncel

Lc Waıkıkı Sosyal Medya Ödülleri'ne Ünlüler Akın Etti

Lc Waıkıkı Sosyal Medya Ödülleri\'ne Ünlüler Akın Etti

LC WAIKIKI sponsorluğunda, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından gerçekleştirilen LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri, 2012 yılında sosyal medyayı en aktif kullanan isimleri ve en etkin sosyal medya kampanyalarını...

09.12.2012 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LC WAIKIKI sponsorluğunda, İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından gerçekleştirilen LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri, 2012 yılında sosyal medyayı en aktif kullanan isimleri ve en etkin sosyal medya kampanyalarını belirledi. Ünlülerin akın ettiği ödül töreninde 29 farklı kategoride ödül verildi.

Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında Türkiye'de sosyal medya alanında ilk kez düzenlenen LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri, İTÜ Maçka Kampüsü'nde düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında düzenlenen LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri, 2012 yılının bireysel ve kurumsal alanda sosyal medyanın en aktif kullanıcılarını ve en etkili sosyal medya kampanyalarını belirledi. Sunuculuğunu ünlü tiyatrocu Behzat Uygur'un gerçekleştirdiği törene, Demet Akalın, Buse Terim, Eser Yenenler, Ahmet Kural, Erdil Yaşaroğlu, Ceyhun Yılmaz, Rahşan Gülşan, Serdar Kuzuloğlu ve çok sayıda davetli katıldı. Ödülünü alan Demet Akalın, daha sonra söylediği şarkıyla salondakilere keyifli anlar yaşattı.

"ÖDÜLLERİ HALK OYLARI BELİRLEDİ"

Organizasyonda 18'i kurumsal 11'i bireysel toplam 29 kategoride ödül verildi. sosyalmedyaodulleri.com üzerinden yapılan oylama sonucu kazananların belirlendiği ödül töreninde başta katılımcılar olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısının #LCWsmo12 'Hashtag'iyle gerçekleştirdiği paylaşımlar, TT (trending topic) listesinde yer aldı.

Törende konuşma yapan LC WAIKIKI İletişim Direktörü Özgür Zeybek, "LC WAIKIKI sponsorluğunda gerçekleştirilen LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri, 2012 yılının sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerini ve en etkin sosyal medya kampanyalarını belirledi. Bütün samimiyetimizle sosyal medyada yer alan ve bu mecranın gücüne inanan bir marka olarak, LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri'nin sponsoru olmaktan gurur duyduğumuzu belirtmek isterim. LC WAIKIKI Sosyal Medya Ödülleri sayesinde sosyal medyada üretilen değerli içerikler, kampanyalar, halkın kalbine seslenen her çalışma, halk tarafından aday gösteriliyor ve ödüle layık görülüyor. Bu açıdan, Türkiye'de sosyal medyaya yön veren ve tamamen halkın değerlendirilmesi ile yapılan bu organizasyonun parçası olmak bizim için çok önemli. Gelecek yıllarda birçok yeni projeyle LC WAIKIKI'yi göreceksiniz. Bu organizasyonda emeği geçen herkese ve gençlere teşekkür ederim" dedi.

Paylaşımlarını twitter üzerinden yaptığını, kendisiyle ilgili iyi, kötü, yalan, yanlış ne varsa her şeyi düzeltebildiğini belirten Demet Akalın, " Twitter'ı çok etkin kullanıyorum. Sabah erken kalkıyorum, bazen insanlara cevap yazıyorum. Bir şarkı ya da konser etkinliği de olsa paylaşıyorum. Bu bilet satışlarına da yansıyor. Çok güzel bir organizasyon, çok eğlenceli insanlar var. Üniversite öğrencileri de çok şeker, dayanamadım aralarına girdim" dedi.

Karikatürist

Erdil Yaşaroğlu da, "Sosyal medya çok keyif aldığım bir alan. Bir de keyif aldığım bir alandan ödül almak ballı kaymaklı oldu. İlk defa eğlendiğim bir şeyden ödül aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

300 binden fazla kişinin katıldığı oylama sonucunda ödül almaya hak kazananlar:

BİREYSEL KATEGORİ ÖDÜL KAZANANLARI

Blog: Buse Terim

En Popüler Kullanıcı: Ece Erken

Medya: Ceyhun Yılmaz

Mizah: Erdil Yaşaroğlu

Müzik: Demet Akalın

Oyuncu: Ahmet Kural

Sporcu: Sinan Güler

Politikacı: Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç

Yazar: Rahşan Gülşan

Twitter Ünlüsü: Taci Kalkavan

Gazeteci: Ahmet Hakan

KURUMSAL KATEGORİ ÖDÜL KAZANANLARI

Sivil Toplum: Tema

Spor Kulübü: Galatasaray

Spor Sitesi: Ntvspor

Haber Sitesi: ntvmsnbc

TV Kanalı: Star

Radyo Kanalı: Fenomen

TV Programı: Sosyal Medya TV

Viral Reklam: Akbank Sanat

Sanat: BKM

Kampanya: Mc Donald's

Marka: Gnctrkcll

Mikrosite: Fiat

Mobil Uygulama: Vodafone

SM Uygulaması: Lipton

Dizi: Suskunlar

Resmi Kurum: Gençlik ve Spor Bakanlığı

Web Girişimi: lidyana

Özel Ödül: THY - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Lc Waıkıkı Sosyal Medya Ödülleri'ne Ünlüler Akın Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement