Lebron'dan Bir Rekor Daha - Son Dakika
Spor

Lebron'dan Bir Rekor Daha

Lebron\'dan Bir Rekor Daha

SPORCOPE DIŞ HABERLER – 2016 Rio Olimpiyatları'nda altın madalya için yarışacak ABD Basketbol Milli Takımı'nın 30 kişilik ön listesi belirlendi.

19.01.2016 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER – 2016 Rio Olimpiyatları'nda altın madalya için yarışacak ABD Basketbol Milli Takımı'nın 30 kişilik ön listesi belirlendi. Olimpiyatlar öncesinde listede son düzenleme yapılacak ve kadro 12 kişiye düşürülecek.

Listedeki iki yıldız LeBron James ve Carmelo Anthony, Rio'ya gitmeyi başarırsa dördüncü kez Olimpiyatlar'a katılacak ve bunu başaran ilk ABDli sporcular olacaklar. NBA'in son şampiyonu Golden State Warriors'ın süperstarı Stephen Curry ise ilk olimpiyat deneyimi için listede yer alıyor.

Kobe Bryant kadroda yok

Los Angeles Lakers'ın sezon sonunda emekliye ayrılacağını açıklayan yıldızı Kobe Bryant ise Rio kadrosunda yer almayacağını ve kendisi yerine genç oyuncuların bu tecrübeyi yaşaması gerektiğini açıklamıştı.

Rio'ya gidecek "Dream-Team" için hazırlanan 30 kişilik listede şu isimler bulunuyor:

Kevin Durant ve Russell Westbrook (Oklahoma City); Carmelo Anthony (New York Knicks); Chris Paul, Blake Griffin ve DeAndre Jordan (Clippers); Kawhi Leonard ve LaMarcus Aldridge (San Antonio); Klay Thompson, Steph Curry, Draymond Green, Andre Iguodala ve Harrison Barnes (Golden State); Kyrie Irving, LeBron James ve Kevin Love (Cleveland); Dwight Howard ve James Harden (Houston); Anthony Davis (New Orleans); Paul George (Indiana); DeMarcus Cousins ve Rudy Gay (Sacramento); John Wall ve Bradley Beal (Washington); Jimmy Butler (Chicago); Mike Conley (Memphis); DeMar DeRozan (Toronto); Andre Drummond (Detroit); Kenneth Faried (Denver); Gordon Hayward (Utah).

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Lebron'dan Bir Rekor Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement