Leman Kültür Bistro Bodrum'da Açıldı - Son Dakika
Güncel

Leman Kültür Bistro Bodrum'da Açıldı

Leman Kültür Bistro Bodrum\'da Açıldı

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Leman Dergisi'nin desteğiyle kurulan 'Leman Kültür Restoran İşletmeciliği'nin 8'inci şubesi açıldı.

07.06.2012 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, Leman Dergisi'nin desteğiyle kurulan 'Leman Kültür Restoran İşletmeciliği'nin 8'inci şubesi açıldı. Leman Dergisi'nde yer alan karikatürlerle dekore edilen Leman Kültür Bistro'nun menüsünde, 'Bezgin Bekir', 'Şansımı denemek istiyorum', 'Karışık ekonomik kriz tostu', 'Sen de mi Brütüs Salata', 'Timsahın gözyaşları', 'Yahşi Batı Texas Biftek', 'Dağ bayır baharatlı antrikot' ve 'Timsah bayıldı' adlı yemekler dikkat çekti.

İstanbul Beyoğlu'nda 1994 yılında kurulan 'Leman Kültür Restoran İşletmeciliği'nin Ankara, Eskişehir, Antalya, İzmir, Bursa ve Yalova'nın ardından İzmir Şubesi'nin sahipleri Metin Şahin ve Hasan Söyler tarafından Bodrum'da 8'inci şubesi açıldı. Cumhuriyet Caddesi Barlar Sokağı'nda açılan üç katlı Leman Kültür Bistro'nun, 400 kişi kapasiteli olduğu ve 50 personelle hizmet vereceği belirtildi. Yılın 12 ayı açık kalacak olan Leman Kültür Bistro'da sanat ve kültür aktiviteleri de düzenleneceği bildirildi.

Leman Dergisi'nde yer alan karikatürlerle dekore edilen Leman Kültür Bistro'nun menüsünde, dünya mutfaklarının lezzetlerinin yanı sıra 'Bezgin Bekir', 'Şansımı denemek istiyorum', 'Karışık ekonomik kriz tostu', 'Sen de mi Brütüs Salata', 'Timsahın gözyaşları', 'Yahşi Batı Texas Biftek', 'Dağ bayır baharatlı antrikot', 'Timsah bayıldı', 'Yasaksız cezasız sigara böreği', 'Ekmek arası çorba', 'Bifdekli padişah sandeviç', 'Ortaya karışık mide ile barışık', 'Terelelli tavuk', 'Zavallı tavuk' ve 'O şimdi şinitzel' adlı yemekler dikkat çekti.

Leman Kültür Bistro Sahibi Kemal Şentürk, 8'inci şubelerini Bodrum'da açmalarının asıl amacının yurt dışına açılmak olduğunu söyledi. Şentürk, "Yabancıların ilk tercihleri arasında yer alan Bodrum çok önemli. O nedenle Bodrum'a gelen yabancıların tepkilerini görmek istiyoruz" dedi. - Muğla/ Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Leman Kültür Bistro Bodrum'da Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement