Leman Sam Barış İçin Söyledi - Son Dakika
Magazin

Leman Sam Barış İçin Söyledi

Leman Sam Barış İçin Söyledi

Türk- Yunan Dostluk Festivali kapsamında konser veren Leman Sam, en güzel şarkılarını barış için söyledi.

02.09.2011 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın merkez Nilüfer Belediyesi'nin 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla düzenlediği Türk- Yunan Dostluk Festivali kapsamında konser veren Leman Sam, en güzel şarkılarını barış için söyledi.

Nilüfer Belediyesi, her yıl 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde düzenlediği şenlikleri bu yıl ilk kez yapılacak organizasyonla Türk- Yunan Dostluk Festivali'ne dönüştürdü. Festival nedeniyle İhsaniye Pazar Alanı'ndaki şenlikte dostluk rüzgarları esti.

Nilüfer Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Bozbey, Veria Belediye Başkanı Harikleia Ousoultjoglou, Serez Belediye Başkanı'nın eşi Tziyi Kriaki ile Başkan Yardımcısı Panagiotis Grigoriadis'in yanı sıra çok sayıda Yunanistan'dan gelen konuğun izlediği konserin açılışını 'Cafe Aman İstanbul' grubu yaptı. Türkçe ve Rumca şarkılar seslendiren solist Stelya Berber ve eşi Pelin Süer, yerli ve yabancı konuklara keyifli anlar yaşattı. Muhteşem görüntülerin yaşadığı özel gecenin sanatçısı ise Türkiye'nin en güçlü kadın seslerinden biri olan Leman Sam oldu.

Yunanistan'dan gelen belediyeler ile dostluk protokolü imzalayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'i tebrik eden Leman Sam, "Şarkılar kardeştir. Bu gece, en sevdiğim belediye ve belediye başkanının konuğu olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Dostluk konserine kızı Şehnaz Sam ile birlikte katılan Leman Sam, programına 'İlla' adlı şarkısıyla başladı, 'Merhaba', 'Gül Güzeli', 'Rüzgar', 'Kıyamam Sana' gibi şarkı ve türkülerle devam etti. Leman Sam'ın, kendisi gibi şarkıcı olan kızı Şehnaz Sam hem annesine vokal yaptı, hem de birçok şarkıyı Bursalılar için seslendirdi.

Halaylar ve şarkılar eşliğinde geçen gecenin sonunda Başkan Bozbey, Nilüfer halkına muhteşem bir gece yaşatan Cafe Aman İstanbul, Leman Sam ve kızı Şehnaz Sam'a çiçek vererek teşekkür etti. - Bursa/ Nilüfer

Kaynak: DHA

Son Dakika Magazin Leman Sam Barış İçin Söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement