Len Faki Yeniden Suma Beach'te - Son Dakika
Kadın

Len Faki Yeniden Suma Beach'te

Len Faki Yeniden Suma Beach\'te

İyi müzik ve eğlencenin izini sürenler, Türkiye’nin ilk uluslararası plak şirketi Jeton Records ile yeniden Suma Beach’in büyülü ormanında buluşuyor. Burn Energy işbirliğiyle 17 Ağustos Cuma günü düzenlenecek etkinliğe, bu kez Berlin’in dünyaca ünlü gece kulübü Berghain’ın kıdemli Dj’lerinden Türk asıllı Len Faki konuk oluyor.

15.08.2018 13:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin ilk uluslararası plak şirketi Jeton Records ile Burn Energy, elektronik müziğin en iyi isimlerini bir kez daha Suma Beach'in büyülü ormanında buluşturuyor. 17 Ağustos Cuma günü düzenlenecek etkinliğe Berlin'in dünyaca ünlü gece kulübü Berghain'ın, kıdemli resident Dj'lerinden Türk Asıllı Len Faki konuk oluyor. Global tekno sahnesinin en önemli yıldızlarından olan ünlü Dj, bir yıl aradan sonra yeniden Türkiye'de müzik severlerle buluşacak. İkonik Berghain'in gerçek resident Dj'lerinden olan ve kurulduğu günden beri ana kadrosunda yer alan Len Faki, sahip olduğu eşsiz sound ile bugün birçok ismin ilham kaynağı. Efsanevi Ostgut Ton etiketi dışında, kurduğu plak şirketi Figure ile de sürekli yeni müzikler yayınlıyor ve tekno müziği yeni yeteneklerle buluşturuyor.

Ünlü Dj'ye gecede lokal sahnelerle sınırlı kalmayarak, Türkiye'yi uluslararası platformlarda da temsil eden Jeton Records'un kurucusu, başarılı Dj ve prodüktör Ferhat Albayrak ve dünyaca ünlü Great Stuff Recordings'in artisti olmayı başaran Ugur Project ev sahipliği yapacak.

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın Len Faki Yeniden Suma Beach'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement