Lenf Kanserine Yenik Düşen Dilek'in Ailesi Yasta - Son Dakika
Güncel

Lenf Kanserine Yenik Düşen Dilek'in Ailesi Yasta

Lenf Kanserine Yenik Düşen Dilek\'in Ailesi Yasta

Lenf kanseriyle mücadele eden Dilek Özçelik'in vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

15.01.2018 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lenf kanseriyle mücadele eden Dilek Özçelik'in vefatı, ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.

Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümündeki eğitimini 5 yıl önce hastalığı nedeniyle yarıda bırakan ve dün yaşamını yitiren Dilek Özçelik'in (28) annesi Zeynep ve babası Nevzat Özçelik, Saray ilçesine bağlı Büyükyoncalı beldesindeki evlerinde taziyeleri kabul ediyor.

Beldede dün toprağa verilen Özçelik'in kabrini ziyaret edenler, dua okuyor.

TÜ'de tedavi görmüştü

Edirne'yi ziyaret eden dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'dan ilaç temini konusunda yardım istemesi ve sonrasında ilaç yardımının ulaşmasıyla gündeme gelen lenf kanseri Dilek Özçelik, dönemin Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun talimatıyla Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Müezzinoğlu, Özçelik'i hastanede ziyaret etmişti. Dilek'in hastanede yattığı sırada milletvekilliği görevini yürüten şimdiki Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Özçelik'in ilaçlarını Yunanistan'dan getirtmişti. Bir süre sonra SGK tarafından Dilek Özçelik gibi kanser hastalarının kullandığı ilacın geri ödeme kapsamına alındığı haberi gelmişti. Dilek Özçelik, kanser hastalarına ücretsiz ilaç verilmesi çalışmaları için de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lenf Kanserine Yenik Düşen Dilek'in Ailesi Yasta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement