Lenovo'dan İlginç Moto Z2 Force Kararı! - Son Dakika
Teknoloji

Lenovo'dan İlginç Moto Z2 Force Kararı!

Lenovo\'dan İlginç Moto Z2 Force Kararı!

Lenovo'nun yeni amiral gemisi olan ve geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Moto Z Force'un devamı olarak kabul edilen Moto Z2 Force, çıktığı günden bu yana özellikle bataryasında yapılan değişiklikler nedeniyle birçok tepkinin de hedefi haline gelmişti.

02.08.2017 09:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lenovo"nun yeni amiral gemisi olan ve geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Moto Z Force"un devamı olarak kabul edilen Moto Z2 Force, çıktığı günden bu yana özellikle bataryasında yapılan değişiklikler nedeniyle birçok tepkinin de hedefi haline gelmişti.

Motorola"dan ilginç karar!

Ayrıca ShatterShield ekranın kolaylıkla çizilemeyeceği ve belli bir yüksekliğe kadar düşmelerde asla kırılmayacağı belirtilse de, bazı kullanıcılar geçen yılki modele göre çok daha çabuk çizilen bir ekran ile karşılaştıklarını söyleyerek yine Lenovo"yu eleştirmişti.

Lenovo'dan İlginç Moto Z2 Force Kararı!

Bu eleştiriler yanıtsız kalırken bugün Motorola ve Lenovo"nun ilginç bir kararın altına imza atarak, Motorola"nın internet sitesi üzerinden satın alınan Moto Z2 Force"un fiyatını yüzde 10 oranında aşağı çektiği belirtildi.

Yani daha önce 800 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulan Moto Z2 Force artık Motorola"nın resmi internet sitesinden 720 dolar ödenerek satın alınabiliyor. Fiyattaki değişikliğin ABD için geçerli olduğunu ve dünya çapında benzer bir kararın alınıp alınmayacağı henüz bilinmiyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji Lenovo'dan İlginç Moto Z2 Force Kararı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement