Lerzan Mutlu, Beyaz TV'den Kovuldu - Son Dakika
Magazin

Lerzan Mutlu, Beyaz TV'den Kovuldu

Şarkıcı ve televizyon sunucusu Lerzan Mutlu, Kurban bayramına 'Mutsuz' giriyor. Mutlu'nun Beyaz Tv'deki '2. Dönemi' çok kısa sürdü.

31.08.2017 16:37  Güncelleme: 16:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyaz Tv'nin yaz ekranının iddialı programı "Lerzan'la Yalnız Değilsin" programında sunucu değişikliğine gidildi. Programı aynı zamanda programın avukatı olan Duygu Çuhadar sunacak.

MÜGE ANLI'NIN İZLEYİCİSİNİ ÇEKMEYİ HEDEFLEMİŞTİ

Kanal D'nin sabahları yayınlanan magazin programı 'Renkli Sayfalar'ı Şule Zeybek ile sunan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu, programı sona erince soluğu Beyaz Tv'de aldı. Büyük kanalların ekranları boşaltıp yaz uykusuna yattığı dönemde Beyaz TV de Lerzan Mutlu ile ATV'de Müge Anlı'nın boşta kalan izleyicilerini kapmayı hedefledi.


LERZAN MUTLU DÖNEMİ SONA ERDİ

Kayıpların bulunduğu, küslerin barıştırıldığı format temmuz ayında ekranlara gelmeye başladı. Ancak, istenilen reytinglere ulaşılamaması ve izleyicilerden gelen yoğun tepki üzerine kanal yönetimi ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu'yu programın sunuculuğundan alma kararı verdi. Alınan bu karara Lerzan Mutlu üzülürken programı, aynı zamanda programın avukatı Duygu Çuhadar'ın sunacağını duyunca öfkelendiği ve kanalın patronu Osman Gökçek'e ulaşmaya çalıştığı öğrenildi.

GERİ ADIM ATILMADI

Beyaz TV yönetimi programı avukat Duygu Çuhadar'a teslim etme konusunda geri adım atmadı. Avukat Duygu Çuhadar daha önce de tvnet'te 'Avukatınıza Sorun' programını hazırlayıp sunmuştu.

Lerzan Mutlu, Beyaz TV\'den Kovuldu

Son Dakika Magazin Lerzan Mutlu, Beyaz TV'den Kovuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement