Levent Erdoğan: "Fikret Orman Döneminde Teneke Kupa Bile Kazanılamadı" - Son Dakika
Güncel

Levent Erdoğan: "Fikret Orman Döneminde Teneke Kupa Bile Kazanılamadı"

Levent Erdoğan: "Fikret Orman Döneminde Teneke Kupa Bile Kazanılamadı"

Kartal Bakışı Düşünce Platformu'nun Beşiktaş dernekleri ve taraftarıyla buluşma organizasyonlarından birisi de Balıkesir'de gerçekleştirildi.

25.12.2015 21:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal Bakışı Düşünce Platformu'nun Beşiktaş dernekleri ve taraftarıyla buluşma organizasyonlarından birisi de Balıkesir'de gerçekleştirildi. Geceye katılan Beşiktaş eski As Başkanı Divan Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, Fikret Orman döneminde futbolda teneke kupa bile kazanılamadığını söyleyerek ağır eleştirilerde bulundu.

Kartal Bakışı Düşünce Platformu'nun Basri Otel'de gerçekleştirdiği etkinliğe Beşiktaş eski As Başkanı ve Divan Kurulu Üyesi Levent Erdoğan, tribünlerin sevilen ismi Alen Markaryan, Balıkesir Belediyesi eski başkanlarından Ziya Tan, dernek yöneticileri, eski sporcular, Kartal Bakışı Platformu üyeleri ile taraftarlar katıldı. Levent Erdoğan, birlik, beraberlik ve dayanışma adına yapılan geceleri, başta Fikret Orman olmak üzere yöneticilerin engellemek istediğini ileri sürdü. Erdoğan, Fikret Orman döneminde, camiaya futbolda teneke kupa bile getiremediğini, kulübün borcunun 2 milyar liraya çıktığını, Orman'ın beyaz yalanlar söylediğini belirtti.

Kartal Yuvaları'nın kaybolan parasının 400 milyon Lira olduğunu öne süren Erdoğan, "Kartal Bakışı'ndaki gayemiz bütün Beşiktaş camiasını bir araya getirmek. Beşiktaş'ın sadece futbol, spor konularıyla ilgili olarak değil, dernekçiliğin ilkelerinden olan, kişiler, sosyal ilişkiler, tanışmalar ve dostluklar kurmak için bir araya getirmek hedefine dayalıdır. Bunun yanındaki en önemli esas, üyeleri arasındaki dostlukları, birliktelikleri yaşatmaya çalışmaktır. Biz bunu elimizden geldiğince yapmaya çalıştık ve çalışıyoruz. Eksik olmasın bu konuda da tüm Beşiktaş camiası görüş birliği içerisinde bunu götürmeye çalışıyor. Amacımız bu gece coşkuyla bir arada olmaktı. Ne yazık ki yönetimimiz kendi ayıp ve yanlışlarını kapatmak için gerek İzmir'de yapılan gerekse Balıkesir'de yapılan gecenin, Gelibolu'da yapılacak etkinliklerin önünü kesmek için, sebebini anlamadığımız bir şekilde dernek başkan ve yetkililerini arayarak bu geceye katılmamalarını salık vermişlerdir. Bu çok çirkin bir olay. Şampiyonluğa giden takımımız var, bunun başarılarını konuşmak, paylaşmak, şampiyonluk ümitlerini birlikte yaşamak için birlikte olmamızı düşünüyordum. Yapımı devam eden bir stadımız var onun güzelliğini konuşmak isterdim. Fakat ne yazık ki bu geceleri parçalama telaşı içerisindeler. Ancak stadımıza kavuşmuş olma heyecanımız var. Şampiyonluğu inşallah kaçırdığımız seneler gibi yitirmeyiz, hak etmiş olduğumuz şampiyonluğu elde ederiz. Bunların sevincini yaşıyoruz, paylaşıyoruz, payı olan Beşiktaşlılar olarak minnet duyuyoruz" dedi.

KULÜBÜMÜZ 2 MİLYAR LİRA BORÇLANDI

Beşiktaş'ın 2 milyar lira borçlandığını söyleyen Erdoğan, "Kulübümüz 2 milyar liraya yakın borçlanmış durumdadır. Sayın Yıldırım Demirören'in 100 milyonu kendi alacağı olmakla beraber bırakmış olduğu borç miktarı 430 milyon idi. Bugün bu borç 2 milyara çıkmış bulunmaktadır. Borçlanmak bir yana, tüm gelen gelirler de harcanmış durumdadır. 2022 yılına kadar gerek saha gerekse sponsorluk gelirleri başta olmak üzere tüm gelirler temlik edilmiş vaziyettedir. Borcun 430 milyondan 2 milyara çıkmış olması hoş değildir. Bundan sonraki gelecek yönetimler çok düşünmek mecburiyetindedir. Bu söylediklerim afaki, dedikodu laflar değil, tüm kongre üyelerine dağıtılan üç aylık raporlardan alınmış rakamlardır. Sayın başkan kendi tabiriyle gerektiğinde beyaz yalanlar söylemektedir. Tabi ki kulübe stat kazandırmak minnetle anacağımız bir şeydir. Bunun yapımı gecikebilir, buna saygı duyarız. Ancak taraftarı saf görüp oyalaması doğru bir hareket olmamıştır. 3 seneden bu yana açılamamıştır. Bunu sorduğumuz zaman da kendisi beyaz yalanlar söylenebilir demektedir. Bugüne kadar da Fikret Orman yönetiminde futbolda hiçbir teneke kupa dahi kulübün müzesine gelmiş değildir. Hiç bir sportif başarı yoktur. Hentbol takımı dışındaki hemen hemen bütün branşlarda yoktur. Bunları söylemek istemezdim. Birlikte olacağımız neşeli bir geceydi. Ama ne yazık ki arının deliğine çomak soktular. Bizim şu iyi niyetle bir araya gelmemizi, bir arada olabilmemizi, birlikte coşmamızın hevesini iştirak etmeyin gibi çirkin bir dilekte bulunarak, tazyik yaptıkları için konuşmak zorunda kaldım. Doğruları söylemek, paylaşmak yanlışları yapmayı önlemeye sebep olur. Bir yerde iktidar varsa muhalefette olacaktır. Doğruları alkışlayıp, yanlışları söyleyecektir. Stadı, şampiyonluğa giden takımı alkışlıyoruz. Ama yapılan yanlışları da unutmamamız lazım" diye konuştu.

Geceye katılan davetliler arasında yarışma yapıldı. Alen Markaryan'ın hazırladığı Beşiktaş konulu sorulara doğru yanıt verenlere forma ve çeşitli Beşiktaş ürünleri armağan edildi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Levent Erdoğan: 'Fikret Orman Döneminde Teneke Kupa Bile Kazanılamadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya
    23:42 DEM Parti'den İçişleri Bakanı Yerlikaya'ya "müfettiş" yanıtı: Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamayın

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan "Kamu kaynaklarını beyhude çabalar için harcamamanızı öneriyoruz" ifadelerini kullandı.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.


Advertisement