Lewis Hamilton İki Yıl Daha Mercedes'te - Son Dakika
Spor

Lewis Hamilton İki Yıl Daha Mercedes'te

Lewis Hamilton İki Yıl Daha Mercedes\'te

Britanyalı pilot, takımıyla sözleşmesini uzattı.

21.07.2018 00:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kariyerinde dört Formula 1 şampiyonluğu bulunan Lewis Hamilton, takımı Mercedes ile olan sözleşmesini 2020 yılına kadar uzattı.

Takımdan yapılan açıklamada 33 yaşındaki pilotun iki yıllık yeni sözleşmeye imza attığı ifade edildi. Açıklamada Hamilton'ın 2007 yılından bu yana Mercedes motoruna sahip araçlarla Formula 1'de mücadele ettiği ve bu süreçte 65 yarış galibiyeti elde ettiği hatırlatıldı. Açıklamada Hamilton'ın ücretine ilişkin bir bilgi paylaşılmazken, Ada basınında yer alan haberlerde yeni sözleşmeye göre Büyük Britanyalı pilotun senede yaklaşık 40 milyon sterlin kazanacağı öne sürüldü.

Anlaşmanın duyurulmasının ardından sosyal medya üzerinden bir mesaj gönderen Hamilton, "1988 yılından bu yana Mercedes ailesinin içindeyim. Bunca yıl gösterilen destek, sevgi ve koruma için kendilerine minnettarım. Şimdiye kadar elde ettiğimiz başarılardan ötürü gururlu ve gelecek adına çok daha heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

Formula 1'de 2018 sezonunun geride kalan 10 yarışında 163 puan toplayan Lewis Hamilton, sürücüler klasmanında lider Sebastian Vettel'in 8 puan arkasında ikinci sırada yer alıyor.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Lewis Hamilton İki Yıl Daha Mercedes'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement