Leyla'nın Mezarına Gelinlik Örten Dayısı: Hayallerini Gerçekleştiremeden Melek Oldu - Son Dakika
Güncel

Leyla'nın Mezarına Gelinlik Örten Dayısı: Hayallerini Gerçekleştiremeden Melek Oldu

Leyla\'nın Mezarına Gelinlik Örten Dayısı: Hayallerini Gerçekleştiremeden Melek Oldu

ADANA'da özel hastanede 29 Ocak günü burun ameliyatı olduktan 6 gün sonra hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Leyla Sönmez'in (24) mezarına beyaz gelinlik örten dayısı, "Üniversiteyi bitirdikten sonra mutlu bir yuva kurma hayali vardı, gerçekleştiremeden melek olup aramızdan ayrıldı" dedi.

10.02.2019 13:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ADANA'da özel hastanede 29 Ocak günü burun ameliyatı olduktan 6 gün sonra hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Leyla Sönmez'in (24) mezarına beyaz gelinlik örten dayısı, "Üniversiteyi bitirdikten sonra mutlu bir yuva kurma hayali vardı, gerçekleştiremeden melek olup aramızdan ayrıldı" dedi.

Gece uyurken nefes darlığı çektiği için kentteki özel hastanede 29 Ocak günü burun eti ameliyatı olan İstanbul'da özel üniversitede acil tıp teknisyenliği bölümü 1'inci sınıf öğrencisi Leyla Sönmez, operasyonun ardından alındığı odada karın ağrısı çekmeye başladı. Endişelenen genç kızın ailesi, doktora ve hemşirelere haber verdi. Doktorların, "Kızınız naz yapıyor. Bir şeyi yok. Yakında taburcu edeceğiz" sözleri üzerine aile, kızlarının iyileşmesini bekledi. Fakat Leyla Sönmez'in ağrıları arttı ve sürekli kan kusmaya başladı.

KALBİ DURDU, İÇ ORGANLARI ÇÖKTÜ

Ameliyattan 3 gün sonra fenalaşıp Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Leyla, buradan da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Leyla Sönmez'in duran kalbi, doktorların müdahalesiyle yeniden çalıştırıldı. Yoğun bakım servisine alınan genç kızın iç organlarının çöktüğü tespit edildi. Yoğun bakım ünitesinde 2 gün yaşam savaşı veren Sönmez, geceyarısından sonra, doktorların tüm çabalarına karşın yaşamını yitirdi.

Kızlarının ölümünde ameliyatta görevli doktorun ihmali olduğunu öne süren baba Ali Haydar Sönmez, avukatları aracığılıyla suç duyurusunda bulunduklarını belirtti. Leyla Sönmez'in cenazesi ailesi tarafından Adana Adli Tıp Kurumu'ndan alındıktan sonra Ceyhan ilçesinin Esentepe Mahallesi'ndeki baba evine getirildi. Kısa süre burada bekletilenh cenaza ardından Ceyhan Yeni Mezarlığı'na getirildi. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı cenaze töreninde genç kızın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Kılınan cenaze namazının ardınmdan Leyla Sönmez, toprağa verildi.

'MUTLU BİR YUVA KURMAK İSTİYORDU'

Genç kızın mezarını hergün ziyaret ettiklerini ve acılarının hergün daha da fazla arttığını söyleyen Leyla Sönmez'in dayısı Bilal Sönmez, "Üniversiteyi bitirip, mutlu bir yuva kurma hayali vardı. Ailesini mutlu etmek eğitimi için harcadıkları emeğin karşılığını vermek istiyordu. Üzerinde göreceğimiz beyaz gelinliği şuan toprağına giydirdik. Leyla'mız hayallerini gerçekleştiremeden melek oldu ve aramızdan ayrıldı" dedi.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Leyla'nın Mezarına Gelinlik Örten Dayısı: Hayallerini Gerçekleştiremeden Melek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.

  • İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı
    07:27 İsrail İran'a Saldırı Düzenledi, İsfahan'daki Hava Üssü Hedef Alındı

    İsrail, İran'ın nükleer tesislerinin de bulunduğu İsfahan kentindeki bir hava üssüne saldırı düzenledi. İran kaynakları, bölgede üç patlama sesi duyulduğunu ve İran hava savunmasının bazı insansız hava araçlarını vurduğunu aktardı. İran'ın geçtiğimiz hafta İsrail'e düzenlediği hava saldırısının ardından İsrail'in karşılık vermesi bekleniyordu.

  • İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü
    07:22 İran'ın İsfahan şehrine İsrail füzesi düştü

    İran medyasında yer alan haberlere göre, İsfahan şehir merkezinde patlama sesleri duyuldu; birçok şehirde de uçuşlar askıya alındı. İran, Cumartesi günü İsrail’e yönelik füzeler ve insansız hava araçlarıyla (İHA) bir saldırı gerçekleştirmişti. Füze ve İHA’ların neredeyse tamamı ABD, İngiltere ve diğer müttefiklerinin desteğiyle İsrail hava savunma sistemleri tarafından engellendi. Bu saldırı, 1 Nisan’da Suriye’nin başkenti Şam’daki İran Konsolosluğu’na yönelik İsrail saldırısına misilleme niteliğindeydi. Şam’daki İsrail saldırısında üst düzey İranlı komutanlar öldürüldü. İsfahan eyaleti büyük bir hava üssüne, önemli bir füze üretim ve birkaç nükleer tesise ev sahipliği yapıyor.


Advertisement