Lezzet Durağı "COFFEE Beango" - Son Dakika
Güncel

Lezzet Durağı "COFFEE Beango"

Alsancak Birinci Kordon'da kahve tutkunlarının yeni uğrak yeri Beango "Akı Hukuk Bürosu" çalışanlarını kusursuz hizmet anlayışıyla ağırladı.

15.04.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Coffee Beango" Alsancak Birinci Kordon'da dikkat çeken konseptiyle kahve tutkunlarına farklı hizmet ve farklı kahve lezzetleri sunuyor. Kahve keyfini seven ve bu keyfi yaşarken bir yandan da hayal ettikleri mekanı açmaya karar veren iki işadamı Adem Yıldız ve Levent Sözbaş'ın kendi markalarını oluşturup kurdukları Coffee Beango, Karşıyaka ve Kordon'da ki iki şubesiyle İzmirliler'e hizmet veriyor.

Başarılarındaki sırrın ekip ruhu ve müşteri memnuniyetini koşulsuz ilk sırada tutmaları olduğunu söyleyen Yıldız ve Sözbaş, "Coffe Beango kahve sektöründe iyi yetişmiş uzman personel istihdam eden bir markadır. Biz, özel organizasyonların yanı sıra grup toplantılarına, bitmeyen enerji ve kaliteden ödün vermeyen profesyonel bir ekiple hizmet veriyoruz" dediler. İzmir'in tanınmış hukukçularından Av. Murat Akı'nın başkanlığında Coffee Beango'da biraraya gelen Prof. Dr. Av. Erol Akı, Av. Ceyda Çorapçıoğlu, Av.Güntan Şahin ve Akı Hukuk Bürosu çalışanları, günün iş programını ve değerlendirmesini yaptı. Ofis ortamından uzaklaşıp güne keyifli bir başlangıç yaptıklarını belirten Av. Murat Akı, "Kahve kültürünü bir Türk markası olarak tanıtmak ve geliştirmek gayesi içinde olan Coffee Beango Kurucularını oluşturdukları mekan için takdir ve teşekkür ediyoruz. Böyle keyifli bir ortamda güneşin doğuşunu ve batışını izlemenin verdiği hazla kahvaltılarımızı edip kahvelerimizi yudumlamanın tadına doyum olmuyor. Lezzet durağı olarak tariff edebileceğim Coffee Beango'da güne tüm stresten arınmış olarak başlamanın verdiği huzurla işlerimizi daha sıkı takip edip başarımıza başarı katıyoruz" dedi.

Coffee Beango İşletme Müdürü Banu Teker ise kahve tutkunlarını bir daha vazgeçemeyecekleri lezzetleri tatmaya davet etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lezzet Durağı 'COFFEE Beango' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement