Lezzet ile Tasarımı Birleştirdi - Son Dakika
Güncel

Lezzet ile Tasarımı Birleştirdi

Lezzet ile Tasarımı Birleştirdi

KOSKA, farklı lezzetlerdeki lokumlarını şık ambalajlarında satışa sunuyor.

09.03.2012 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KOSKA'nın muhteşem sultanları

Tahinden pekmeze, kağıt helvadan reçele pek çok geleneksel tat ile yüz yılı aşkın süredir Türk Sofraları'na adını yazdıran KOSKA, farklı lezzetlerdeki lokumlarını şık ambalajlarında satışa sunuyor. KOSKA, "Sultan Serisi" lokumları ile tarihte unutulmaz izler bırakan muhteşem kadınları bir kez daha hatırlattı.

Geleneksel lezzetleri çağdaş anlayışla yenileyen ve tüketicilerin beğenisine sunan KOSKA, tarihin efsanevi kadınlarını lokum ambalajlarına taşıdı. Hürrem Sultan, Kösem Sultan ve Safiye Sultan'ın yer aldığı yeni ambalajında satışa sunulan lokumlar lezzetleriyle olduğu kadar özel tasarlanmış ambalajıyla da dikkat çekiyor.

İyi birer hediye alternatifi de olan, farklı aromalarla hazırlanan KOSKA lokumları Hürrem Sultan, Safiye Sultan ve Kösem Sultan'ın portreleriyle hazırlanan ambalajlarıyla marketlerdeki yerini aldı.

Nar ve lavanta lezzetinin bir araya geldiği "Hürrem Sultan Lokumları" 550 gramlık işlemeli kutularda, 8,90 TL'den satışa sunuluyor.

Antep Fıstık Ezmesi'nin lokumla birleştiği "Kösem Sultan Lokumları", yeşil işlemeli 550 gramlık kutularda 14,10 TL'lik fiyatıyla tüketicinin beğenisine sunulurken, karadut ve ahududu lezzetinin enfes karışımı "Safiye Sultan Lokumları" 8,90 TL'den 550 gramlık kırmızı kutusuyla raflardaki yerini alıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lezzet ile Tasarımı Birleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement