Lezzet Ve Müzik Dolu Şehrin İlk 'Ekim Festivali' Gerçekleşti - Son Dakika
Güncel

Lezzet Ve Müzik Dolu Şehrin İlk 'Ekim Festivali' Gerçekleşti

Lezzet Ve Müzik Dolu Şehrin İlk \'Ekim Festivali\' Gerçekleşti

'Ekim Festivali Birlikte Güzel', UNIQ İstanbul'da ünlü sanatçılar ve gün boyu süren tadım etkilikleriyle İstanbullulara benzersiz bir deneyim yaşattı.

15.10.2018 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın meşhur festivali Oktoberfest'in rüzgarı İstanbul'da "Ekim Festivali Birlikte Güzel" ile esti.

İstanbullu müzikseverler şehrin ilk 'Ekim Festivali' için bir araya geldi. Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen 'Ekim Festivali', 13 Ekim'de UNIQ İstanbul'da konuklarına farklı lezzetlerin yanı sıra, müzik ve eğlenceyi bir arada sundu.

Gün boyunca gerçekleştirilen özel tadımlarla damak zevkine hitap eden "Ekim Festivali", katılımcılara dünya standartlarında bir festival coşkusu yaşattı. Gezici orkestralar eşliğinde içeceklerini yudumlayan katılımcılar aynı zamanda ünlü sanatçıların birbirinden renkli ve iddialı sahne performanslarını da izledi.

Mabel Matiz, Gazapizm, Jabbar ve Suit Up Ana Sahne'de konuklara eğlenceli anlar yaşatırken Baba Zula, Erdem Akakçe ve Esaslı Band de Çadır Sahne'de yer aldı. Festival kapsamında kurulan pazar yerinde özel butikler ve dükkanların da yer aldığı "Ekim Festivali", festival ruhuna uygun olarak eğlenceli dekorlarla hazırlanan alanda yarışmalar ve sürpriz etkinlikler ile katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lezzet Ve Müzik Dolu Şehrin İlk 'Ekim Festivali' Gerçekleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement