Lg G2'ye Kardeş Vurgunu! - Son Dakika
Teknoloji

Lg G2'ye Kardeş Vurgunu!

2013 yılına damgasını vuran akıllı telefon hangisi diye bir anket çalışması yapılsa muhtemelen listenin en başında G2 yer alacaktır.

08.10.2014 01:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2013 yılına damgasını vuran akıllı telefon hangisi diye bir anket çalışması yapılsa muhtemelen listenin en başında G2 yer alacaktır. Hem donanımsal, hem görünüm hem de müşteri memnuniyeti açısından gerçekten çok iyi iş çıkaran LG G2, bu performansını satışlara yansıtamamış gibi görünüyor. Bunun nedeni ise çok uzakta değil hemen yanı başında.

Bildiğiniz gibi Nexus 5 Google'a ait bir telefon olmasına rağmen LG tarafından üretiliyor. Yani bir bakıma da LG'nin telefonu sayılır. İşte bu cihaz, G2'nin yüksek oranlarda satılmasına engel olmuş gibi görünüyor. Şirketten yapılan açıklamaya göre şu ana kadar satılan G2 sayısı 2 milyon adet civarında. Bu rakamın çok daha yukarılarda olamamasının sebebi olarak ise, yine bir LG modeli olan ancak fiyat olarak G2'den çok daha hesaplı olan Nexus 5 gösteriliyor.

LG resmi ağızdan böyle bir söz sarfetmese de, bu durumdan oldukça rahatsız olduğu aşikar. Öyle sanıyoruz ki, aynı hatayı G3'de yapamamak için işi baştan sıkı tutacaklardır.

hermes uk

timberland outlet

toms online

prada glasses

cheap toms outlet

portafoglio prada

prada sneakers

mens prada shoes

prada outlet uk

borse prada

Kaynak: TeknoApsis.com

Son Dakika Teknoloji Lg G2'ye Kardeş Vurgunu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement