Lg, İki Yeni Kablosuz Kulaklığını Piyasaya Sürecek - Son Dakika
Teknoloji

Lg, İki Yeni Kablosuz Kulaklığını Piyasaya Sürecek

Lg, İki Yeni Kablosuz Kulaklığını Piyasaya Sürecek

LG'nin yakın zamanda 'Flex' ve 'Style' adında iki yeni kablosuz kulaklık piyasaya sürmesi bekleniyor.

15.04.2019 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

LG tarafından alınan yeni patentlere göre şirket, iki adet yeni kablosuz kulaklık piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kulaklıklardan birinin adı LG TONE Style, diğerinin adı ise LG TONE Flex olacak.

 <a class='keyword-sd' href='/lg/' title='Lg'>Lg</a>, İki Yeni Kablosuz Kulaklığını Piyasaya Sürecek

Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi tarafından 'kablosuz ses cihazı' olarak adlandırılan ve LetsGoDigital tarafından tespit edilen aksesuarların büyük ihtimalle IFA Berlin 2019 etkinliğinde gösterilmesi bekleniyor. 6-11 Eylül arası gerçekleşecek olan bu etkinlik ve CES etkinliği, LG'nin geçtiğimiz yıllarda bu tip aksesuarları tanıttığı etkinlikler olmuştu.

Bu iki yeni aksesuar arasından en çok öne çıkanı ise LG TONE Flex. Flex, Kore teknoloji devinin yeni nesil aksesuarları, kullanıcıların daha rahat edebileceği bir şekilde üretebileceğini gösteriyor. Bu isim (flex=esnek) ayrıca, Google Asistan dışında diğer akıllı asistanların neredeyse tamamen desteklendiğine işaret ediyor.

LG TONE Style ise daha belirsiz. Bu cihazın daha çok estetik yönden cezbedici olması tahmin ediliyor. Kulaklığın şarj kutusunda bulunan ultraviyole teknolojisi sayesinde kulaklıklar kendi kendini temizleyebilir olacak ve kulaklığın şarj ömrü 24 saat olacak. Bu kulaklıkların, satın alacak kişiler tarafından özel materyallerle özelleştirilebileceği ve oldukça fazla renk seçeneğine sahip olacağı da söylentiler arasında.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Lg, İki Yeni Kablosuz Kulaklığını Piyasaya Sürecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Togg T10X için zemin görüntüleme teknolojisi nasıl çalışıyor?
    11:10 Togg T10X için zemin görüntüleme teknolojisi nasıl çalışıyor?

    Togg, T10X modellerine sunduğu 1.4.0 güncellemesi ile birlikte birçok yeni özellik ekledi. Yüz tanıma teknolojisinden zenginleştirilmiş dairesel kumandaya, iklimlendirme planlayıcısından 360 kamerayla zemin görüntüleme kadar çeşitli yenilikler sağlandı. Togg'un açıklamasına göre yeni teknoloji, hem sürüş sırasında hem de park etme esnasında kullanılabilecek. Park ederken araç üzerinden bir görüntü oluşturacak yeni yazılım, aynı zamanda saydamlaşma özelliği de sunacak. Bu sayede T10X'in bulunduğu zemini algılaması mümkün olacak.

  • Sahte Apple Ürünleri Operasyonu Kuzey İrlanda'da Gerçekleşti
    11:10 Sahte Apple Ürünleri Operasyonu Kuzey İrlanda'da Gerçekleşti

    Kuzey İrlanda'da yapılan operasyonda sahte Apple ürünleri üreten yerlere baskın yapıldı ve 20 binden fazla ürün ele geçirildi. Operasyonda iPhone, AirPod, iPhone kılıfları ve diğer markalara ait akıllı saatler, akıllı telefonlar ve şarj cihazları bulundu. Toplam değeri 750 bin dolar olan bu ürünler, 24 milyon 322 bin TL'ye denk geliyor. Öte yandan Çin'de yapılan bir başka operasyonda ise 167 milyon yuan değerinde sahte Apple ürünü ele geçirildi.

  • Yerel seçimlere iki gün kala BTK ve sosyal medya platformları arasında görüşme gerçekleştirildi
    11:10 Yerel seçimlere iki gün kala BTK ve sosyal medya platformları arasında görüşme gerçekleştirildi

    Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) koordinasyonunda, yerel seçimlere iki gün kala sosyal medya platformlarıyla görüşme yapıldı. Görüşmelerde, seçim sürecinde yapılacak adımlar ve sosyal medyadaki manipülasyon ve yanlış bilgilerin önlenmesi ele alındı.

  • OpenAI, yapay zeka ile ses klonlama aracını tanıttı
    11:09 OpenAI, yapay zeka ile ses klonlama aracını tanıttı

    OpenAI, Voice Engine adlı yeni ses klonlama aracını duyurdu. Teknoloji, 15 saniyelik konuşmayı analiz ederek sesi klonlayabiliyor. Ancak kullanıcı güvenliği endişeleri bulunuyor. OpenAI, Voice Engine'i aşamalı olarak kullanıma sunacak ve taklitçiliği yasaklayan kısıtlamalar getirecek. Fiyatlandırma detaylarına göre, Voice Engine bir milyon karakter başına 15 dolar ücretlendirilecek.

  • Sonic the Hedgehog 3 Çekimleri Tamamlandı
    09:10 Sonic the Hedgehog 3 Çekimleri Tamamlandı

    Yönetmen Jeff Fowler, Sonic the Hedgehog 3'ün çekimlerinin tamamlandığını duyurdu. Filmin kapanış sahnelerinden bir fotoğraf paylaşan Fowler, yeni animasyon filminin çekimlerinin bittiğini gösterdi. Sonic the Hedgehog 3'ün vizyon tarihi Aralık 2024 olarak belirlendi ve ilk fragmanın yakında yayınlanması bekleniyor.

  • Oyun dünyası yeni bir krizle karşı karşıya olabilir
    09:09 Oyun dünyası yeni bir krizle karşı karşıya olabilir

    Bağımsız oyun geliştiricileri, Xbox Game Pass ve Epic Games Store gibi platformlarda oyunlarının ön plana çıkarılmadığını ve hizmetlerin sürdürülebilir olmadığını belirtti. Anlaşma şartlarının güncellenmesi talep ediliyor.

  • Togg T10X, Yenilenen Yazılımıyla Kullanıcılarına Yüz Tanıma Özelliği Sunuyor
    09:09 Togg T10X, Yenilenen Yazılımıyla Kullanıcılarına Yüz Tanıma Özelliği Sunuyor

    Togg T10X, Türkiye'nin farklı şehirlerinde 23 binden fazla kullanıcıyla buluşuyor. Yenilenen 1.4.0 yazılımı sayesinde artık kullanıcılarını yüz tanıma özelliğiyle tanıyacak. Bu güncelleme ayrıca, iklimlendirme programlarını önceden planlayarak yolculuğa başlamadan önce kabin ısısını istenilen seviyeye getirme imkanı sunuyor. Yeni yazılım ile T10X'in 29 inçlik uçtan uca akıllı multimedya ekranındaki uygulamalar tam ekran ve farklı renk temalarıyla görülebilecek. Ayrıca, kullanıcılar artık oturum açarken pin girmek yerine yüz tanıma özelliğini kullanabilecekler. Togg, sürekli iyileştirme için T10X kullanıcılarından gelen geri bildirimleri dikkate alarak farklı güncellemeleri hızla hayata geçiriyor. 1.4.0 yazılımı, önceden belirlenen teslim alma sırasına göre tüm T10X kullanıcılarına yüklenmeye başladı.

  • Microsoft, Minecraft PlayStation 5 yerel sürümünü geliştirmeye başladı
    09:09 Microsoft, Minecraft PlayStation 5 yerel sürümünü geliştirmeye başladı

    Microsoft, PlayStation 5 için özel olarak tasarlanmış bir Minecraft sürümü çıkarmayı planlıyor. Oyuncular, yakında PlayStation 5'in gücünden tam olarak yararlanacakları bir Minecraft deneyimine sahip olabilecekler. Yeni sürümün yüksek çözünürlük ve performans özelliklerine sahip olması bekleniyor. Ayrıca, ray tracing gibi gelişmiş grafik özelliklerini destekleyip desteklemeyeceği merak konusu.

  • AMD, Zen 5 mimarisiyle yeni APU işlemcilerini tanıttı
    09:09 AMD, Zen 5 mimarisiyle yeni APU işlemcilerini tanıttı

    AMD'nin son sevkiyat raporlarına göre, Zen 5 çekirdek mimarisine sahip yeni APU işlemcileri ortaya çıktı. Strix Point ve Fire Range kod adlı prototip modellerin özellikleri açıklandı. Strix Point yongalarında RDNA 3+ tabanlı GPU ve XDNA 2 mimarisine sahip 40 TOPS+ NPU birimleri bulunacak. Fire Range işlemcileri ise 8 ve 16 çekirdekli olacak ve Granite Ridge'i taban alacak. Zen 5 mimarisi, Advanced Vector Extensions için gelişmiş destek sunacak.

  • New York Metro Sistemine Yapay Zeka Tabanlı Silah Tespit Sistemi Entegre Ediliyor
    05:09 New York Metro Sistemine Yapay Zeka Tabanlı Silah Tespit Sistemi Entegre Ediliyor

    New York'un metro sistemine entegre edilecek yeni bir yapay zeka tabanlı silah tespit sistemi, metropolün güvenliğini artırmak için test edilmeye başlanıyor. Bu girişim, Belediye Başkanı tarafından duyuruldu ve yolculara güvenlik hissi vermeyi amaçlıyor. Sistem, istasyonlardaki dönüş kapılarında konumlandırılacak ve bir kişi silah taşıyorsa bunu tespit edecek. Yapay zeka, algılanan bilgileri değerlendiriyor ve şüpheli bir nesne bulduğunda alarm veriyor. Bu teknoloji, tüm yaygın silahların imzalarını tanıyabiliyor. Testler üç ay sonra başlayacak ve süreçte diğer tedarikçilerin sistemleri de değerlendirilecek.

  • Bayraktar TB3 SİHA, 27 saat 19 dakika havada kalarak yeni bir rekor kırdı
    01:10 Bayraktar TB3 SİHA, 27 saat 19 dakika havada kalarak yeni bir rekor kırdı

    Bayraktar TB3, ASELSAN tarafından geliştirilen ASELFLIR-500 elektro-optik keşif ve hedefleme sistemi ile gerçekleştirdiği 25. uçuşunda 6 saat boyunca havada kalarak toplam 196 saatlik uçuş süresine ulaştı. Bugün ise 26. uçuş testinde 27 saat 19 dakika havada kalarak 4.600 km mesafe kat etti.


Advertisement