Liderde Yüzler Gülüyor - Son Dakika
Spor

Liderde Yüzler Gülüyor

Liderde Yüzler Gülüyor

Menemen Belediyespor Teknik Direktörü Taşkın: "Güzel bir sezon başlangıcı yaptık"

21.10.2013 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta Ayvalıkgücü Belediyespor'u 2-0 yenerek 18 puanla liderliğini sürdüren Menemen Belediyespor'un teknik direktörü Taner Taşkın, güzel bir sezon başlangıcı yaptıklarını bildirdi" dedi.

Taşkın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona tamamen yenilenmiş ve genç bir kadroyla başladıklarını, lige başlarken genç oyuncuları baskı altında bırakmamak için herhangi bir hedef koymadıklarını kaydetti. Takım halinde oynamayı başaran, koşan ve pres yapan bir takım haline geldiklerinde başarıyı da yakalaycaklarını bildiklerini ifade eden Taşkın, şöyle konuştu:

"Nitekim güzel bir sezon başlangıcı yaptık. Oyuncularımızın performansından teknik ekip olarak çok memnunuz. Bugüne kadar ciddi bir sakatlık sorunuyla da karşılaşmamamız bizim ideal 11'le sahaya çıkmamızı sağladı. İzin dönüşü Kayseri deplasmanı için hazırlıklarımıza başlayacağız"

Menemen Belediyespor'un performansı

Sezon başında yaptığı transferlerle genç bir kadro kuran Menemen Belediyespor, bu sezon ligde ve kupada oynadığı 10 maçta sadece 1 mağlubiyet aldı. Profesyonel liglerdeki takımlar için namağlup ekiplerinden biri olan Menemen Belediyespor, tek yenilgisini Ziraat Türkiye Kupası 2. kademe maçında Naziili Belediyespor'dan aldı.

Bu 10 karşılaşmada 16 gol atan sarı lacivertlilerin gollerini 10 farklı oyuncu kaydetti. 24 yaşındaki Tayfur Emre Yılmaz ve 21 yaşındaki Samet Samancı 3'er golle takımın en golcü futbolcuları oldular.

Kendi evinde oynadığı 4 karşılaşmada gol yemeyen Menemen Belediyespor'da Tayfur Emre Yılmaz, Samet Samancı ve Yasin Güreler bu sezon tüm maçlarda forma giydi.

Önümüzdeki hafta Kayseri Şekerspor deplasmanına gidecek olan sarı lacivertliler daha sonra Anadolu Üsküdar 1908 Spor'la Menemen'de karşılaşacak. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Liderde Yüzler Gülüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement