Lidya Grup Drupa'dan 5 milyon USD'lik anlaşma ile döndü - Son Dakika
Güncel

Lidya Grup Drupa'dan 5 milyon USD'lik anlaşma ile döndü

Lidya Grup'un distribütörlüğünü yaptığı dünyanın önemli teknoloji şirketlerinden Xerox, Epson ve Efi, bu yıl Drupa 2016'da iddialı yer aldı.

25.06.2016 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İlk altı aylık hedeflerini yakalayan ve fuardan 5 milyon USD'lik anlaşma ile dönen Lidya Grup için 2016 Drupa Fuarı, 2016 hedeflerinin gerçekleşmesi ve yüksek pazar motivasyonu sağlanması açısından da önemli bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

Lidya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Öz:

"Lidya Grup olarak distribütörlüğünü yaptığımız üç teknoloji devi markanın ( Xerox, Epson ve Efi) Durupa Fuarı'ndaki standlarında yoğun bir çalışma gerçekleştirdik. Elde ettiğimiz sonuçlarla fuarların iyi hazırlanılması halinde, hedeflere ulaşılmada önemli bir platform olduğunu bir kez daha kanıtlamış olduk. Geniş bir kadroyla fuarda yer alan Lidya Grup, üç 3 markanın standlarında etkin çalışma yürütürken Xerox ile birlikte Drupa'ya götürdüğümüz 60'a yakın profesyonel müşterimize de ev sahipliği yaptık.

9 günlük uzun sayılabilecek fuar süresi içinde önemli anlaşmalar yaparak, fuar öncesi Drupa'nın gelişim açısından milat olacağı yönündeki öngörümüzde haklı çıkmanın bir ölçüde keyfini yaşıyoruz. Haziran ve Temmuz aylarında kurulumu gerçekleşecek toplam 5.000.000 USD'lik anlaşma ile fuardan dönüldü.

Distribütörlüğünü yaptığımız, Xerox, Epson ve Efi'nin yeni ve iddialı ürünlerle fuarda yer alması doğal olarak Türkiye den fuara giden yatırımcılarında ilgi odağı oldu.

Özellikle Xerox'un ilk defa sergilenen bobinden, bobine inkjet baskı makinası Trivor 2400 inkjet ile tabakadan tabakaya HD kalitesinde baskı yapan inkjet Brenva HD Production inkjet makinaları performansları ile dikkat çekiciydi.

Epson grubunda ise; yeni seri P10000 ile P20000 fotograf yazıcıları 10 renk gamutu ile baskıda hayalleri zorlar nitelikteki baskı kalitesi ile büyük beğeni topladı.

Diğer markamız Efi de ise ; Nozomi C 18000 ile ambalaj sektörüne dönük, saat de 6600 board basım yapabilen LED UV teknolojisine sahip 4 ve 6 renkli makinası ilk defa sergilendi ve Quantum LXR 5M ile birlikte oldukça ilgi çekiciydi" dedi.

Drupa'da dikkat çeken ürünler:

Lidya Grup'un görev aldığı Xerox – Epson ve Efi standlarında dikkat çeken bazı ürünler:

Xerox Brenva HD Production Inkjet Press; İlk tabakadan tabakaya HD kalitesinde inkjet baskı, dk'da 194 sayfa baskı hızı, 36x52 kağıt ebatına kadar baskı yapabilme özelliği

Xerox Trivor 2400 Inkjet Press : Bobinden bobine inkjet press, 20"( 50 cm) genişliğinde rulodan besleme yapabilme, dk'da 200 metre monocrome, 168 metre renkli baskı hızı.

Xerox igen5: cmyk + haricinde mavi, yeşil ve turuncu ile toplam 7 renk ile spot renkler ve geniş renk gamutu baskı performansı, thick stock ile 560 gr a kadar 36*66cm baskı yapabilme imkanı

Yeni Epson P10000 ve P20000 Fotograf Yazıcısı: Yeni Piezo TFP Epson kafa teknoloji ile en keskin görüntü kalitesi, 10 renk mürekkep desteğiyle geniş renk gamutu basabilme özelliği

Yeni Epson S serisi: S40610, S60610, S80610 4 renk ile 10 renk baskı seçenekleri ve yeni Epson tfp Piezo kafa teknoloji ile dk'da 100 m2 kadar baskı

Efi Quantum LXR 5M : 7 pl LED UV baskı kafaları ile segmentinin en yüksek baskı kalitesi ve saatde 400 m2 ye kadar baskı hızı ile segmentinin en hızlısı. Efi R2R de Drupa'da lansmanı yapılacak dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor.

Efi H125: 3.2 m ebatında saat de 125 board baskı hızı 6 renk ile baskı yapabilme özelliği (Ürün, roll to roll ve flat özelliği ile 3.2 m ebatında sert malzemeye baskı yapabildiği gibi, 3.2m ebatında roll to roll malzemelere de baskı yapabiliyor) LED ve konvansiyonel lamba teknolojisinin ikisini beraber kullanarak; esnek malzemeye dayanıklı cure'leme özelliği.

Efi H1625 SD: Termoformik baskı ile ısı ile genişleyen, şişebilen malzemelere çatlama yapmadan dayanıklı baskı yapabilme özelliği

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lidya Grup Drupa'dan 5 milyon USD'lik anlaşma ile döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

  • Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı
    01:58 Kırıkkale'de Ambulans ile Ticari Taksinin Çarpıştığı Kazada 4 Kişi Yaralandı

    Kırıkkale'nin Kaletepe Mahallesi'nde meydana gelen kazada, bir ambulans ile ticari taksi çarpıştı. Kazada, sürücüler ve ambulansta bulunan sağlık personeli olmak üzere toplam 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

  • Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı
    01:58 Ümraniye'de Kontrolden Çıkan Araç 14 Araça Çarptı

    Ümraniye'de sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir hafif ticari araç, kontrolden çıkarak park halindeki 14 araca çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, araçlarda hasar meydana geldi. Polis ekipleri olay yerine gelerek caddeyi trafiğe kapattı. Kaza yapan sürücü işlemler için polis merkezine götürüldü ve araçların çekiciyle kaldırılmasının ardından cadde yeniden trafiğe açıldı.

  • Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı
    01:57 Ümraniye'de frenleri tutmayan araç park halindeki 14 araca çarptı

    Ümraniye'de frenleri tutmayan bir araç, seyir halindeyken park halindeki 14 araca çarptı. Kazada şans eseri ölen veya yaralanan olmazken, otomobillerde maddi hasar meydana geldi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrası sürücü ifade için karakola götürüldü.

  • Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor
    01:53 Giresun'da kuyumcu soygunu soruşturması devam ediyor

    Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı, Bulancak ilçesinde bir kuyumcunun soyulması olayına ilişkin soruşturma işlemlerinin hala devam ettiğini açıkladı. Olayın gerçekleştiği gün yakalanan 3 şüpheli tutuklandı ve suç aletleri ile gasbedilen ziynet eşyaları ele geçirildi. Soruşturma devam ederken, kamuoyuna gelişmeler hakkında bilgi verileceği belirtildi.


Advertisement