Lifestyle Turkey / Muhafazakâr Giyim Fuarı 15- 17 Şubat 2018 tarihleri arasında Başlıyor! - Son Dakika
Advertorial

Lifestyle Turkey / Muhafazakâr Giyim Fuarı 15- 17 Şubat 2018 tarihleri arasında Başlıyor!

Muhafazakâr giyim konusunda Türkiye ve Ortadoğu'daki tek uluslararası organizasyon olan Lifestyle Turkey / Muhafazakâr Giyim Fuarı 15- 17 Şubat 2018 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenecek.

14.02.2018 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

Muhafazakar giyim sektörü bütün Dünya'da hızla gelişmektedir. Bu konuda hem üretici hem ihracatçı ve aynı zamanda en büyük iç pazarlardan birisi olan Türkiye ise gelişen altyapısı ve insan kaynağı ile bu sektörde başarılı organizasyonların yapılmasına olanak sağlayarak üretim ve tüketim pazarları arasında bağlantı kurmaktadır.

Her yıl küresel muhafazakar giyimin trendini belirlemesi ve ticarete yön vermesi hedeflenen buluşma, Lifestyle Turkey Fuarı 2. Yılında % 50 artan katılımcı sayısı ve T.C. Ekonomi Bakanlığı desteğiyle güçlendirilmiş alım heyeti çalışmaları ile 500'den fazla uluslara arası alıcı ile 100'ü aşkın ihracatçı firmayı bir araya getirecektir.

Ülke genelini kapsayan profesyonel kapsamlı bir buluşmanın eksikliğini de gideren Lifestyle Turkey Fuarı, mağaza, butik, toptancı ve online satış kanallarından oluşan 5 bini aşkın yurt içi alıcıya, Türkiye'nin önde gelen muhafazakar moda tedarikçileriyle aynı anda ve aynı yerde ulaşma imkanı sağlayarak da sektöre hizmet verecektir.

Sektörün tüm paydaşlarını 15-17 Şubat 2018'de İstanbul Kongre Merkezine bekliyoruz.

Lifestyle Turkey Ekibi

Son Dakika Advertorial Lifestyle Turkey / Muhafazakâr Giyim Fuarı 15- 17 Şubat 2018 tarihleri arasında Başlıyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement