Ligde Kalmayı Başaran Askispor'da Büyük Sevinç - Son Dakika
Güncel

Ligde Kalmayı Başaran Askispor'da Büyük Sevinç

Ligde Kalmayı Başaran Askispor\'da Büyük Sevinç

Kadınlar Basketbol Ligi'nde sahasında Botaşspor'u 75-72 mağlup ederek ligde kalmayı başaran Adana Askispor'da büyük sevinç yaşanırken, kulüp başkanı Rahmi Pekar, kendilerini destekleyen Adanalı seyircilere teşekkür etti.

07.04.2016 15:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kadınlar Basketbol Ligi'nde sahasında Botaşspor'u 75-72 mağlup ederek ligde kalmayı başaran Adana Askispor'da büyük sevinç yaşanırken, kulüp başkanı Rahmi Pekar, kendilerini destekleyen Adanalı seyircilere teşekkür etti.

Menderes Spor Salonu'nda iki Adana takımını karşı karşıya getiren maçta üstün bir performans sergileyen Askispor, 75-72 kazanarak, ligde kaldı. Karşılaşmanın tamamlanmasının ardından Askispor yöneticileri ve sporcuları birbirlerine sarılarak, büyük sevinç yaşadı.

'TARAFTARLARA TEŞEKKÜR'

Adana Askispor Başkanı Rahmi Pekar, şöyle konuştu:

"Botaşspor maçı bizim için bu sezonun en önemli karşılaşmasıydı. Adanalılardan bir ricada bulunmuştum, 'bir günlüğüne Adana Askisporlu olalım' dedim. Adanalı bu sese kulak verdi ve adeta Adana Askispor etrafında bir kenetlenme yaşadı. Ben öncelikle Adanalılara ve Adana Demirspor'un Şimşekler Grubu'na büyük destekleri için çok teşekkür ediyorum. İyi başlayamadığımız bir sezonu güzel bir şekilde tamamladık. Sporcularımın ve teknik ekibimin eline yüreğine sağlık."

SÖZLÜ: "SAHADA ADETA SAVAŞCILAR VARDI"

Adana Demirspor Başkanı ve Adana Askispor Asbaşkanı Sedat Sözlü, sporun her branşında mücadele olduğunu belirtirken, şunları söyledi:

"Basketboldaki mücadele bu karşılaşmada en üst seviyede yaşandı. Adana Askispor'un sahada adeta savaşçıları vardı. Sporcularımızın sahaya koyduğu yürek ve mücadele, sahada bizleri destekleyenlere yansıyınca galibiyet geldi. Ben Adana Askispor'un yürekli sporcularını ve sahadaki muhteşem taraftarı tebrik ediyorum."

SEYİRCİ REKORU KIRDI

Adana Askispor ile Botaşspor arasındaki derbide Menderes Spor Salonu'nu dolduran yüzlerce Adanalı, Adana Askispor'a maç boyunca destek oldu. Salon kapasitesinden dolayı dışarıda kalan seyirci olurken, bilet satışları ve kayıtlara göre sezonun rağbet gören maçı oldu.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ligde Kalmayı Başaran Askispor'da Büyük Sevinç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement