Ligin Son Maçları Kolay Değil" - Son Dakika
Spor

Ligin Son Maçları Kolay Değil"

Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Jason Denayer, Spor Toto Süper Lig'de son hafta maçlarının zorlu geçeceğini söyledi.

03.05.2018 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Belçikalı futbolcusu Jason Denayer, Spor Toto Süper Lig'de son hafta maçlarının zorlu geçeceğini söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamada bulunan Denayer, son haftalarda dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, "Ligin son maçları kolay değil. Medipol Başakşehir ve Beşiktaş maçlarındaki gibi oynarsak sorun çıkmayacaktır. Burada önemli olan tek şey motive olmamız ve oyunumuzu sahaya yansıtmamız." diye konuştu.

Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Belçikalı futbolcu, sarı-kırmızılı takımda devam etme isteğine yönelik bir soru üzerine, "Şu anda konuşmamız gereken konu bu değil. Daha çok son maçlara konsantre olmamamız lazım. Galatasaray'dan kalmama yönelik bir teklif gelirse neden olmasın." ifadelerini kullandı.

Jason Denayer, Galatasaray'da 2015-2016 sezonunda da forma giydiğini hatırlatarak, "Bu sezon ile o sezon birbirinden çok farklı. O zaman zor bir dönem geçiriyorduk. Aynı zamanda Avrupa'da da oynuyorduk. Çok yoğun bir tempo vardı. Bu sezon daha farklı. Konsantrasyonumuz sadece lige. Karşılaştırmak doğru olmaz." şeklinde görüş belirtti.

Teknik direktörü Fatih Terim ile çalışmaktan keyif aldığını vurgulayan Denayer, "Fatih hoca deneyimli bir teknik adam. Ne yaptığını bilen bir hoca. Saha içinde, saha dışında bizimle ilgileniyor. Bunların hepsi avantaj. Kendisiyle çalışmaktan keyif alıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Ligin Son Maçları Kolay Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement