Ligue 1'in Parlayan Yıldızı Malcom İmzayı Atıyor - Son Dakika
Spor

Ligue 1'in Parlayan Yıldızı Malcom İmzayı Atıyor

Ligue 1\'in Parlayan Yıldızı Malcom İmzayı Atıyor

Ligue 1'de sezona harika başlayan Bordeaux, oynadığı futbolla Avrupa devlerinin hedefi hâline gelen Malcom'un sözleşmesini uzatıyor.

21.09.2017 15:38  Güncelleme: 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

6 haftayı geride bırakan Ligue 1'de söz konusu süreci yenilgisiz tamamlayan iki ekip var:ve Bordeaux.

Topladığı 12 puanla dördüncü sırada yer alan ve lider PSG'yi 6 puan geriden takip eden Bordeaux'da Brezilyalı futbolc Malcom oynadığı oyunla ligin en formda 2-3 futbolcusu arasında gösteriliyor.

6 maçta 3 gol 3 asistle oynayan 20 yaşındaki kanat oyuncusu hakkında transfer haberleri çıkmaya başladı. Lacivert Beyazlı ekibin başkanı Stephane Martin, oyuncuyla sözleşmesinin uzatılması konusunda anlaşmaya vardıklarını kısa süre içerisinde imzaların atılacağını açıkladı.

2020'ye kadar sözleşmesi bulunan ve geçen yaz Bundesliga ekiplerinden ciddi teklifler alan Malcom'u bırakmayacaklarını söyleyen başkan Martin,

"O transfer edilemez. Ona gelen teklifleri sürekli geri çevirdik ve öyle yapmaya devam edeceğiz. O çok genç bir çocuk ve insani özellikleri üst seviyede.Gelen teklifleri dinlemedik ve Malcom'u burada tuttuğumuz içim mutluyuz. Geçen yıl genç bir Brezilyalıydı ama bu sene patrona dönüştü. Avrupa'nın en büyük oyuncuları arasına girebileceğini düşünüyorum" dedi ve ocak ayında gelecek teklifleri de geri çevireceklerinin altını çizdi.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Ligue 1'in Parlayan Yıldızı Malcom İmzayı Atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement