Limango Ana Sponsorluğunda Düzenlenen Galatamoda Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika
Güncel

Limango Ana Sponsorluğunda Düzenlenen Galatamoda Yoğun İlgi Gördü

Limango Ana Sponsorluğunda Düzenlenen Galatamoda Yoğun İlgi Gördü

Moda ve tasarımı ulaşılabilir fiyatlarla sokağa taşıyan, 5 gün süren bu etkinliğin renkli standlarına ilgi büyük oldu.

14.06.2011 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

limango ana sponsorluğunda, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD) tarafından gerçekleştirilen GalataModa Festivali, 7-11 Haziran tarihleri arasında Akaretler-Sıraevler'de düzenlendi.

"Private shopping"in Türkiye'deki öncü markası limango, GalataModa'ya ana sponsor olarak destek verdi. 5 gün süren festivalde bu yıl 33 tasarımcı, GalataModa'ya ve sezona özel olarak hazırladıkları sınırlı sayıdaki koleksiyonlarıyla tüketiciyle buluştu.

Modaseverlerin takıdan mayoya, gece elbisesinden ayakkabıya 20 TL-750 TL arasında değişen fiyatlarla tasarım ürünleriyle buluştukları GalataModa kapsamında 11 Haziran'da birçok etkinlik gerçekleşti. Bu etkinliklerden ilki limango - M.A.C işbirliğiyle yapılan, 11 Haziran'da 12:00 – 14:00, 15:00 – 17:00 saatleri arasında, W Studios'da gerçekleştirilen "M.A.C Technique/ A Perfect Summer Look 2011" workshop'u oldu. Günün diğer renkli etkinliği ise Derin Sarıyer'in showroom'unda 14:00 – 15:00 saatleri arasında organize edilen "Derin Sarıyer ile Endüstriyel Tasarım ve Moda Sohbetleri"ydi.

GalataModa süresince alışverişin temposu hiç düşmedi ve Joy FM müzikleriyle bu renkli sokağı hareketlendirdi. GalataModa yaz sezonunun ilkleri arasında özel bir defile de vardı. Moda Tasarımcıları Derneği üyesi 5 genç tasarımcının mini defilesi, 8 Haziran Çarşamba günü W Otel'in terasında yapıldı. Founta Günem, Selim Baklacı, Songül Cabacı, Murat Aytulum ve Nihan Peker imzalı kıyafetler, güzel bir yaz gecesi, bu şık atmosferde etkinliğin tasarım gücünün altını bir kez daha çizdi.

Private shopping'in öncü platformu limango.com.tr'de de GalataModa heyecanı yaşandı. Tüm katılımcı tasarımcılardan seçilmiş özel ürünler, gelemeyenler için site üzerinden de satışa sunuldu. GalataModa özel kampanyası 15 Haziran Çarşamba günü sona erecek.

limango'nun hayata geçirdiği yepyeni bir platform olan limango Designers Studio'da sadece tasarımcıların özel koleksiyonları yer alıyor. Türkiye'de bir ilk olan limango Designers Studio'ya limango'nun ana sayfasındaki limango Designers Studio sekmesinden ulaşılabiliyor.

limango Türkiye Genel Müdürü Gülfem Toygar, GalataModa Festivali ile ilgili olarak şunları söyledi: "limango olarak modayı ve tasarımı destekliyor, bu konudaki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Geçtiğimiz yıl co-sponsor olarak destek verdiğimiz GalataModa'nın bu yıl ana sponsoruyuz ve böyle bir organizasyona katılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Geçen yıl da belirtiğimiz gibi, bir moda ve yaşam platformu olarak bu etkinlikte yer almak bizim için büyük önem taşıyor. Yeni açtığımız limango Designers Studio bundan böyle önemli moda organizasyonları ve özel tasarımcı koleksiyonları için özel bir adres olacak. En sevilen marka ve tasarımcıların ürünleri limango.com.tr'de yer alan bu sekmede yer alacak. limango Designers Studio'da yer alan GalataModa kampanyası da üyelerimizden yoğun ilgi gördü."

GALATAMODA TASARIMCILARI

Arman Suciyan, Aslı Güler, Ayşe Deniz Yeğin, Bahar Korçan, Bige Ökten, Bihter Aida Pekin, Çiğdem Akın, Ebru Günay, Founta Günem, Gamze Saraçoğlu, Gül Ağış, Günseli Türkay, Jale Hürdoğan, Mehtap Elaidi, Murat Aytulum, Müge Ersin, Nazlı Çetiner, Nejla Güvenç, Nihan Peker, Özgür Masur, Özlem Ahıakın, Özlem Kaya, Özlem Uygun, Rana Berna Canok, Selim Baklacı, Simay Bülbül, Songül Cabacı, Tuvana Büyükçınar, Ümit Aybek, Ümit Ünal, Zeynep Erdoğan, Zeynep Tosun, Erol Albayrak

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Limango Ana Sponsorluğunda Düzenlenen Galatamoda Yoğun İlgi Gördü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement