Linkin Park, 1 Milyarı Geçen İlk Rock Grubu Oldu! - Son Dakika
Teknoloji

Linkin Park, 1 Milyarı Geçen İlk Rock Grubu Oldu!

Linkin Park, 1 Milyarı Geçen İlk Rock Grubu Oldu!

Az buz değil, milyardan söz ediyoruz

22.09.2012 21:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahmut Saral - - Internet'in en çok tercih edilen sitelerinden biri olan Youtube, hergün yüz milyonlarca insan tarafından ziyaret ediliyor. Bunun bilincinde olan birçok kurum ve kuruluş da Youtube'dan yararlanmayı ihmal etmiyor.

Örneğin müzik sektörü. Youtube'da yayımlanan müzik kliplerinin şarkıcı ve gruplara tanınırlık anlamında büyük bir katkı sağladığı gerçek (Her ne kadar bir zamanlar telif hakları konusunda anlaşmazlıklar yaşansa da). Linkin Park da bunlardan bir tanesi. Zaten ünlü bir grup olan Linkin Park, Youtube sayesinde dünyanın her köşesindeki sevenlerine ulaşmayı başaran ve yeni hayranlar kazanan isimlerden biri.

Yapılan açıklamaya göre grubun Youtube'daki videoları, şimdiye kadar toplamda bir milyardan fazla kez izlenmiş. Bu, bir rock grubu için rekor anlamını taşıyor, zira daha önce bu başarıya ulaşan başka bir rock grup bulunmuyor.

Müzik dünyasında, Youtube'da bir milyar izlenme barajını aşan önceki isimler ise: Justin Bieber, Ladg Gaga, Rihanna ve Eminem. Görüldüğü üzere bu gerçekten ciddi bir başarı.

Bu video da, grubun Youtube'da en çok izlenen videosu. Yaklaşık 132 milyon ile New Divide.

Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com

Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Linkin Park, 1 Milyarı Geçen İlk Rock Grubu Oldu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement